peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 zdravím , včera sem dostal nápad že bych mohl udělat videorecenze na hry do PSPčka. Ze začátku sem dám jen pár videorecenzí a když budete chtít video tak pište8) ... ČASEM PŘIDÁM I DOWNLOADY, PRACUJU NA TOM. Air Conflicts Aces of World War II(vyšlo) GRAFIKA : 9/10 HRATELNOST : 9/10 Když sem poprvé spouštěl tuto hru , hořel sem nedočkavostí. Prvních pět levelů mě uchvátilo , ale po delší době se mise stanou stereotypní, ale hra mě pořád nečím přitahuje. Grafika je velmi pěkná , ale detaily by mohly být lepší. AI je už na dobré úrovni , takže když se přilepím za stíhače a začnu střílet tak provádí manévry a snaží se mě přelstít. V této hře jsou 4 kampaně , můžete hrát za RAF, Luftwafe , Ruské letectvo a Američané. Nejvíce se mi líbila kampaň za Luftwafe, protože mise byli velmi zajímavé a velmi dobré letadla. Začínáte s jedním letadlem u kterého je číslo a to znamená kolikrát ho máte v hangáru. Když vás sestřelí, máte jich v hangáru o jedno míň a když zničíte poslední , tak musíte dělat celou kampaň znovu , ale to se mi nestalo. Čím víc misí uděláte, tím víc máte zpřístupněných letadel , maximum jsou 4 letadla (2 stíhači , 2 bombardéry). U každé mise v menu máte napsané jaký typ to bude. Může to být : bombardování , obrana , patrola (něco jako hlídka) atd ... Když si zvolíte misi , tak vám PSP doporučí letadla vhodné pro tuto misi. Ale tomuto systému moc nevěřte , když vám nabídne na bombardování letadlo ve kterém jsou 3 bomby a vy máte zničit 20 cílů. Dále se mi nelíbí , že v každé kampani máte 3 jakoby podskupiny a když jednu doděláte a nemáte všechny mise, nemůže te to už hrát( stalo se mi že sem měl 7 z 15 a napsalo to že mám kampaň hotovou a už sem nemohl hrát). Celkový dojem je dobrý a doporučil bych tuto hru všem. Je to dobrá zábava na dlouhou dobu (asi 250 misí) já sem hru ještě nedohrál a už ju hraju asi 15-20 hodin. Určitě ju stáhněte a dejte vědět do TOPICU jak se vám hry líbila a taky jak se vám líbila recenze :) DT Carnage(vyšlo) http://www.youtube.com/watch?v=UPPBNVWQYm4 GRAFIKA : 7/10 HRATELNOST : 7/10 Dragon Ball Z: Evolution(vyšlo) http://www.youtube.com/watch?v=v7_CLCAG1_8&feature=PlayList&p=F22E86C555FDAC4F&index=0&playnext=1 GRAFIKA : 7/10 HRATELNOST : 6/10 X-Men Origins Wolverine(nevyšlo , 1.5.2009) GRAFIKA : 10/10 HRATELNOST : nevím :) Indiana Jones and the Staff of the King(nevyšlo , 6.6.2009) BUDE BRZY GRAFIKA : 10/10 HRATELNOST : nevím :) IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (nevyšlo , 24.6.2009) GRAFIKA : 9/10 HRATELNOST : nevím :) Transformers: Revenge of the Fallen(nevyšlo , 23.6.2009) GRAFIKA : 10/10 HRATELNOST : nevím :) SOCOM US NAVY SEALS: FIRETEAM BRAVO 3 teď sem se o tom dočetl na Gameparku a sem moc rád , dám sem celý článek. Série US Navy Seals má už vcelku dlouhou historii. Sony teď oznámilo další pokračování této taktické střílečky pro PSP s celým názvem SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 3. Opět bude přichystáno množství misí, které hráč plní povětšinou se skupinkou dalších vojáků. Velmi zajímavé na novém dílu budou multiplayerové online módy. Díky mikrofonu v novém PSP-3000 tak půjde online i hlasově komunikovat s ostatními členy. Singleplayer má však nabídnout také hodně zábavy a to intenzivní a reálné. V rámci příběhu sledujeme příběh Alexandera Gozorova, který se vydává na cestu za zbraněmi hromadného ničení. Kupodivu však nikoli do Iráku. Jako bonus má pak sloužit několik mini-hříček, kupříkladu jedna, v níž budeme sniperkou oddělávat piráty. S vydáním se počítá během letošní zimy a pouze pro PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 LOL. Kdes to nabral :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 to moc nechápu,dáváš jsem videa ke kterým píšeš hodnocení a piřtom většina z nich ani nevyšla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 no tak četl sem hodně recenzí ohledně grafiky a hratelnost u některých není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 to video u Xmenu neni z psp verze... to se obevilo i na gametrailers a patri k x360 ,ps3 a pc... takze u toho hodnotit grafiku psp verze je blbost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 je sorry teď sem si toho všiml taky tak já najdu na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 da se to vubec oznacit za recenzi??? spis bych to povazoval jen jako trailer ke hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 No budu je přidávat dnes celý den hledám k trensformerům a IL2 a našel sem jen anglicky takže až budou tak je sem dám a u air conflicts už je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 takze to nebudou tvoje recenze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 budou až si zahrtaju ty nové hry a na ty ostatní už je mám skoro udělané bdou tu co nevidět (1 den) EDIT : mám už recenzi na AIR COnflicts... a je moje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dělej vlastní recenze. Natáčej je na kameru a něco do toho říkej jako o té hře jak je dobrá hratelnost atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.