Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Video recenze na hry


peacemaker_1

Recommended Posts

zdravím , včera sem dostal nápad že bych mohl udělat videorecenze na hry do PSPčka. Ze začátku sem dám jen pár videorecenzí a když budete chtít video tak pište8) ...

ČASEM PŘIDÁM I DOWNLOADY, PRACUJU NA TOM.

Air Conflicts Aces of World War II(vyšlo)

GRAFIKA : 9/10

HRATELNOST : 9/10

Když sem poprvé spouštěl tuto hru , hořel sem nedočkavostí. Prvních pět levelů mě uchvátilo , ale po delší době se mise stanou stereotypní, ale hra mě pořád nečím přitahuje. Grafika je velmi pěkná , ale detaily by mohly být lepší. AI je už na dobré úrovni , takže když se přilepím za stíhače a začnu střílet tak provádí manévry a snaží se mě přelstít. V této hře jsou 4 kampaně , můžete hrát za RAF, Luftwafe , Ruské letectvo a Američané. Nejvíce se mi líbila kampaň za Luftwafe, protože mise byli velmi zajímavé a velmi dobré letadla. Začínáte s jedním letadlem u kterého je číslo a to znamená kolikrát ho máte v hangáru. Když vás sestřelí, máte jich v hangáru o jedno míň a když zničíte poslední , tak musíte dělat celou kampaň znovu , ale to se mi nestalo. Čím víc misí uděláte, tím víc máte zpřístupněných letadel , maximum jsou 4 letadla (2 stíhači , 2 bombardéry). U každé mise v menu máte napsané jaký typ to bude. Může to být : bombardování , obrana , patrola (něco jako hlídka) atd ... Když si zvolíte misi , tak vám PSP doporučí letadla vhodné pro tuto misi. Ale tomuto systému moc nevěřte , když vám nabídne na bombardování letadlo ve kterém jsou 3 bomby a vy máte zničit 20 cílů. Dále se mi nelíbí , že v každé kampani máte 3 jakoby podskupiny a když jednu doděláte a nemáte všechny mise, nemůže te to už hrát( stalo se mi že sem měl 7 z 15 a napsalo to že mám kampaň hotovou a už sem nemohl hrát).

Celkový dojem je dobrý a doporučil bych tuto hru všem. Je to dobrá zábava na dlouhou dobu (asi 250 misí) já sem hru ještě nedohrál a už ju hraju asi 15-20 hodin.

Určitě ju stáhněte a dejte vědět do TOPICU jak se vám hry líbila a taky jak se vám líbila recenze :)

DT Carnage(vyšlo)

http://www.youtube.com/watch?v=UPPBNVWQYm4

GRAFIKA : 7/10

HRATELNOST : 7/10

Dragon Ball Z: Evolution(vyšlo)

http://www.youtube.com/watch?v=v7_CLCAG1_8&feature=PlayList&p=F22E86C555FDAC4F&index=0&playnext=1

GRAFIKA : 7/10

HRATELNOST : 6/10

X-Men Origins Wolverine(nevyšlo , 1.5.2009)

GRAFIKA : 10/10

HRATELNOST : nevím :)

Indiana Jones and the Staff of the King(nevyšlo , 6.6.2009)

2

BUDE BRZY

GRAFIKA : 10/10

HRATELNOST : nevím :)

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (nevyšlo , 24.6.2009)

GRAFIKA : 9/10

HRATELNOST : nevím :)

Transformers: Revenge of the Fallen(nevyšlo , 23.6.2009)

GRAFIKA : 10/10

HRATELNOST : nevím :)

SOCOM US NAVY SEALS: FIRETEAM BRAVO 3

screenshot.asp?id=81843

teď sem se o tom dočetl na Gameparku a sem moc rád , dám sem celý článek.

Série US Navy Seals má už vcelku dlouhou historii. Sony teď oznámilo další pokračování této taktické střílečky pro PSP s celým názvem SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 3. Opět bude přichystáno množství misí, které hráč plní povětšinou se skupinkou dalších vojáků. Velmi zajímavé na novém dílu budou multiplayerové online módy.

Díky mikrofonu v novém PSP-3000 tak půjde online i hlasově komunikovat s ostatními členy. Singleplayer má však nabídnout také hodně zábavy a to intenzivní a reálné. V rámci příběhu sledujeme příběh Alexandera Gozorova, který se vydává na cestu za zbraněmi hromadného ničení. Kupodivu však nikoli do Iráku. Jako bonus má pak sloužit několik mini-hříček, kupříkladu jedna, v níž budeme sniperkou oddělávat piráty. S vydáním se počítá během letošní zimy a pouze pro PSP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu