slavista1974 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Mám dotaz,normálně jsem hrál Nhl 09 bez sebemenší chybičky,ale poté,co jsem provedl updat dashbordu kvůli hře Wanted a odehrání jednoho zápasu to začlo hlásit,že disk je špinavý a ať restartuju konzoli.Myslíte,že to je kvůli tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Ne, řekl bych, že je to spíše způsobeno diskem. Zkus ho vyčistit a zase ho tam dát zpátky. Pokud to nepomůže, tak znovu vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Musíš vyčistit cache paměť. Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. to jsme nevěděl to zkusím taky díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. po zmáčknutí Y mi naskočí DEVICE OPTIONS a mám tam Rename a Format,co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 no zmackni tu vyse zmineou kombinaci.... A se potvrzuje proto neni v tehle kombinaci obsazeno a B se vracis takze se ani nevratis z menu, udelej tuto kombinaci hned jak se dostanes do device managera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeachus Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 no zmackni tu vyse zmineou kombinaci.... A se potvrzuje proto neni v tehle kombinaci obsazeno a B se vracis takze se ani nevratis z menu, udelej tuto kombinaci hned jak se dostanes do device managera Měl jsem stejnej problem.Odstranil jsem ho instalací hry na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 díky,funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. Můžu vědět proč se to dělá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cratos1 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Můžu vědět proč se to dělá?? Protože některý verze NHL 09 mají problém s tou CATCH pamětí. Někde jsem četl, že u X se na tu catche vejdou 3 hry a když hraješ další tak už se to přepisuje. U většiny her je to ok, ale zrovna NHL 09 to vadí. Prostě, když ti začne blbnou nějaká hra, tak nejdřív vymaž tu catch(tim nic nezkazíš) a pak teprve dělej to ostatní. Mě blblo to NHL 09 taky a jede v pohodě, co jsem tu catch vymazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Mě se stává že u GoW2 když hraju po netu tak mi Xko z ničeho nic přestane hučet a buď mi to napíše že DVD je nečitelné nebo se zas rozjede, může to bejt tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 mohlo by to pomoct u hry ktera my nejde vubec spustit ?pise to unplayted disc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Kdyz to vubec nespusti , pochybuji . Ale vyzkouset to muzes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slavista1974
Mám dotaz,normálně jsem hrál Nhl 09 bez sebemenší chybičky,ale poté,co jsem provedl updat dashbordu kvůli hře Wanted a odehrání jednoho zápasu to začlo hlásit,že disk je špinavý a ať restartuju konzoli.Myslíte,že to je kvůli tomu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.