slavista1974 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2009 Mám dotaz,normálně jsem hrál Nhl 09 bez sebemenší chybičky,ale poté,co jsem provedl updat dashbordu kvůli hře Wanted a odehrání jednoho zápasu to začlo hlásit,že disk je špinavý a ať restartuju konzoli.Myslíte,že to je kvůli tomu? Citovat
0 Kamikaze211 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2009 Ne, řekl bych, že je to spíše způsobeno diskem. Zkus ho vyčistit a zase ho tam dát zpátky. Pokud to nepomůže, tak znovu vypálit. Citovat
0 vsacan Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2009 Musíš vyčistit cache paměť. Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. Citovat
0 azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. to jsme nevěděl to zkusím taky díky :) Citovat
0 slavista1974 Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. po zmáčknutí Y mi naskočí DEVICE OPTIONS a mám tam Rename a Format,co s tím? Citovat
0 Johnysko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 no zmackni tu vyse zmineou kombinaci.... A se potvrzuje proto neni v tehle kombinaci obsazeno a B se vracis takze se ani nevratis z menu, udelej tuto kombinaci hned jak se dostanes do device managera Citovat
0 peeachus Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 no zmackni tu vyse zmineou kombinaci.... A se potvrzuje proto neni v tehle kombinaci obsazeno a B se vracis takze se ani nevratis z menu, udelej tuto kombinaci hned jak se dostanes do device managera Měl jsem stejnej problem.Odstranil jsem ho instalací hry na HDD Citovat
0 Sheva Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Musíš vyčistit cache paměť.Zapněte XBox bez disku a přejděte do menu memory ( paměť ) tam zmáčkněte Y pro přístup do device manager ( správce zařízení ). Poté kombinaci X,X,LB,RB,X,X Po dokončení dostanete zprávu o úspěšném vyčištění cache. Můžu vědět proč se to dělá?? Citovat
0 Cratos1 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Můžu vědět proč se to dělá?? Protože některý verze NHL 09 mají problém s tou CATCH pamětí. Někde jsem četl, že u X se na tu catche vejdou 3 hry a když hraješ další tak už se to přepisuje. U většiny her je to ok, ale zrovna NHL 09 to vadí. Prostě, když ti začne blbnou nějaká hra, tak nejdřív vymaž tu catch(tim nic nezkazíš) a pak teprve dělej to ostatní. Mě blblo to NHL 09 taky a jede v pohodě, co jsem tu catch vymazal. Citovat
0 Sheva Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Mě se stává že u GoW2 když hraju po netu tak mi Xko z ničeho nic přestane hučet a buď mi to napíše že DVD je nečitelné nebo se zas rozjede, může to bejt tím?? Citovat
0 Jámi Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 mohlo by to pomoct u hry ktera my nejde vubec spustit ?pise to unplayted disc? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 21, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Kdyz to vubec nespusti , pochybuji . Ale vyzkouset to muzes... Citovat
Otázka
slavista1974
Mám dotaz,normálně jsem hrál Nhl 09 bez sebemenší chybičky,ale poté,co jsem provedl updat dashbordu kvůli hře Wanted a odehrání jednoho zápasu to začlo hlásit,že disk je špinavý a ať restartuju konzoli.Myslíte,že to je kvůli tomu?
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.