megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 stáhl sem hru DUNGEON SIEGE rozzipujito a EJHLE mám tam slozku PSP_GAME(v ní dalsí slozky)a este soubor UMD_data.bin tak mi pls poradte co s tím......... stahoval sem to jak kkt a tesli se na to jak male decko pred vanocama :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Asi už otvíráš samotný ISO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 no tak rekni kaj to mám dát budu vdecnej:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Ten soubor, kterej rozzipováváš hoď do složky ISO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 celej tak jak je v tom zipu:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 zkomprimuj adresáře a soubory z .bin do .iso například v alcohol 120% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 a já si myslel ze si to ete neska zahraju :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matyas17 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 extrahuj to a to jak si extrahoval uz neotvirej to je iso(jestli sem to dobre pochopil) neotevirej to a zkopiruj to do slozky ISO ve tvem psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 prostě to co si rozbalil,to už bylo to samotný iso,takže ho nerozbaluj a hod na kartu do ISO složky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matyas17 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 prostě to co si rozbalil,to už bylo to samotný iso,takže ho nerozbaluj a hod na kartu do ISO složky presne tak ale do ISO slozky v PSP!! :!: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 a ten druhej soubor BIN?s ním nemám delat nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 To NEBYL zip, to cos rozbalil, to bylo ISO tvářící se jako ZIP. Prostě ho tam zkopíruj a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matyas17 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 wis co dej total comender najed na ten soubor a dej prejmenovat a uvidis jak se to menuje pr: MoH.iso a kdyz to bude iso nebo mcso tak to dej do ISO slozky ve tvem PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 no vysvetlili ste mi to pekne ale lepsi nez prstem do oka:D uz kopíruju uvidíme:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 no ale kopíruje se to ....vypadá to ze to snad zejtra bude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 jede to :D máte u mne bodík :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matyas17 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 DZEA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Pro příště si v Nástroje -> Možnosti složky zapni zobrazování přípon a uvidíš, jestli je to ISO nebo ZIP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
stáhl sem hru DUNGEON SIEGE rozzipujito a EJHLE mám tam
slozku PSP_GAME(v ní dalsí slozky)a este soubor UMD_data.bin
tak mi pls poradte co s tím.........
stahoval sem to jak kkt a tesli se na to jak male decko pred vanocama :cry: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts