Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Zdravim, Chtěl bych se zeptat kdo by si s náma zahrál přes hamachi World in Conflict: Soviet Assault + SKYPE (i bez něj) s Hamachi vubec problém není vše funguje výborně :) ( žádné patche potřeba není) Kdo by šel hrát napište mi na Skype -> Pajajuldasn <- Kdo by hrát chtěl, ale nemá hru tady je ke stažení + Hamachi Hráči: Shifter960 (Posedný Koláč) :D D@w3 (D@w3) Hamachi -> http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 jj hlasim se ve hre mam nick D@w3 stejne jako na foru tak si me tam napis a mam i skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 jj hlasim se ve hre mam nick D@w3 stejne jako na foru tak si me tam napis a mam i skype Tak super nedáme rovnou teď ?? Že by jsme to skusili ? BTW: Další Další !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Dal bych s váma ale stretagie mi moc nejdou nehrajete i něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Spoustu věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Spoustu věcí jj kdyztak hrajem mrte moc vecí rekni co bys hral jdem hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Já vůbec netuším co se tak hraje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Třeba CoD4 nebo source, Rise of Nations, Paradise hodně toho je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Třeba CoD4 nebo source, Rise of Nations, Paradise hodně toho je pokusím se sehnat originální verzi Cod 4 :-) a potom zahrajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 nepotrebujes origo hrajem vse hamachi tak co resis?? a kdyztak jeste hrajem jeste H.A.W.X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 nepotrebujes origo hrajem vse hamachi tak co resis?? a kdyztak jeste hrajem jeste H.A.W.X. a lord of the ring middle earth asi nehrajete co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Jo to klidně taky hodně dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já mám The Lord of the Rings: Battle for Middle earth 2 a dodatek (černokněžnej král) tak kdybyste někdo chtěli, určitě zapaříme :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já mám The Lord of the Rings: Battle for Middle earth 2 a dodatek (černokněžnej král) tak kdybyste někdo chtěli, určitě zapaříme :lol: rád se připojím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Musel bych jí stáhnout a na to jsme moc línej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.