Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ahoj, dočetl jsem se, že jde tato hra hrát az ve 4 hráčich, a chtěl sem se zeptat, jesltli jsou na to potřeba UMDčka (u kazdeho hrace), nebo jestli ne :) dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ano každý musí mít svoji verzi hry (hra nepodporuje Gamesharing) a musíte být lízko sebe (Hra má jenom Ad-HOC multiplayer, ne infrastructure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 omg to je na pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 nevadí, tak to budu hrát jenom já.... :psp: ale sou to dementi, udělat to takhle blbě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 nevadí, tak to budu hrát jenom já.... :psp: ale sou to dementi, udělat to takhle blbě.... Pouzivej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoxeR Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jinak muzu kdyztak doporucit tekkena to jde pres gamesharing ;) lepsi nez toto..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 to je pěkný, ale tekkena mam iu dlouho, prestava me bavit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.