infx Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Čégo, když už jsem dělal něco ze své práce dvojta, tak jsem taky něco hodím ;) Toť vše... Tohle jsou mé nejlepší práce. Ještě se to pořád dost učím, takže se snad budu stále vylepšovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Luxus a respekt :wohow: Jestli se ti chce, zkus Cristiana Ronalda :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 udelal bys mi za nejaky crdts pls Ava + Sig ?:-) edit : zapomnel jsem rict, ze se mi to moc moc libi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Docela by mě zajímalo jestli to neni zkopírované......? Pokud je to tvá práce, tak je to pěkné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Taky se pokusim zitra neco udelat ale fakt teprve se ucim podle tutorialu nejlepsi je ten hitman a nejhorsi to nfs podle me je to muj nazor neukamenujte me?! Jinak excelent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Všechno je to humus :D jinak tohle je ten kámoš co mě poradil ukončit to poskytování služeb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Všechno je to humus :Djinak tohle je ten kámoš co mě poradil ukončit to poskytování služeb :cheesygrin: :cheesygrin: No, neporadil jsem ti :-D, souhlasil jsem se SIMIM, říkal jsem že má pravdu, ale to je jedno, jen to překrucuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 To zinglbee: Neboj, ani jedno není zkopírované, můžu dodat PSD soubory ;) To adiZ: Uvídím podle času a nálady, ale vzhledem k tomu, že se pouštím ještě do 3ds maxu mám mnohem míň času na PS (photoshop)... To au!: -||-, to stejné, uvidím podle času, když tak vás kontaktu PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ale co pak to vidim ... zacinate si honit trika a masirovat si ego jak vas tady vychvalujou? 8) co takle prejit na nejaky forum venujici se primo signaturam a vyslechnout si poradnou kritiku z ktery neco mate? 8) EDITinfx: jop,zdal se mi ten ''yellow glow'' povedomej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ale co pak to vidim ... zacinate si honit trika a masirovat si ego jak vas tady vychvalujou? 8) co takle prejit na nejaky forum venujici se primo signaturam a vyslechnout si poradnou kritiku z ktery neco mate? 8) ....ouu, docela si mě rozesmál. Někdo sem hodí pěkný signatury a hned ste z toho celý udělaný, že tu je někdo dobrej?...... Ano, si možná lepší, tak mu nekaž radost? myslim si, že kdyby byl namachrovanej, tak se chová jinak;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ja nerikam ze je namachrovanej...to vubec :cheesygrin: ale prece jen sam musis uznat ze tady se objektivni kritiky nedocka.. Jedine co muze ocekavat je vychvaleni do nebe a nasledne prosby o vytvoreni sigu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ja nerikam ze je namachrovanej...to vubec :cheesygrin: ale prece jen sam musis uznat ze tady se objektivni kritiky nedocka.. Jedine co muze ocekavat je vychvaleni do nebe a nasledne prosby o vytvoreni sigu :D Jo, to je svatá pravda:) nikdo ho tu nezkritizuje ani neřekne, že to je dobrý jen na začátečníka... asi máš pravdu.....bude lépe když to tu někdo bude kritizovat:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 ale co pak to vidim ... zacinate si honit trika a masirovat si ego jak vas tady vychvalujou? 8) co takle prejit na nejaky forum venujici se primo signaturam a vyslechnout si poradnou kritiku z ktery neco mate? 8) Možná bys mohl vědet, že jsem na fórku tutorials.cz -> pedRo´s gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 hle,mohl bys mi sem hodit PSD od toho Dragon Flash? rad bych se mrknul jak sou udelaný ty blesky kolem něj....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 to je pen tool - pero .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.