muhaha Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Chtěl jsem se zeptat... Hledal jsem, tak mě neukřižujte. 1.)Nikde jsem tu nenašel, jak flashnout mechaniku samsung. Je to stejný postup jako u benq? Jestli by popř. někdo mohl dát odkaz. 2.)Dá se koupit ještě mechanika benq? Popř. kde? Já jsem našel jenom samsung 3.)Nynější plomba u Xboxů se dá odstranit? Za pomocí fénu a voskového papíru? Jak jsem to viděl na videu? 4.) Když cokoliv vytáhnu z xboxu... HDD,Mechaniku .. Tak musím plombu odstranit,správně? Dík,hrajte blaze.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Smazat,pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Mohl by prosím Vás někdo odpovědět,chystám se koupit novou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 všechno je na foru hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Aha,tak v tom případě jsem asi blbý,ale nic konstruktivního, co by mi 100% odpovědělo na otázku jsem nenašel(na vysoké škole nás neučí hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 flashovat si to sam je blbost, kdyz za 500 to mas od overeneho profika a dostanes hru zdarma, neztratis zaruku a je fukaro jakou mas mechaniku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Proč by to měla být blbost když můžu ušetřit 500kč? Neřikám ,že ten profi flasher to nemá už x-krát odzkoušený,ale co jsem tak četl, tak to není takové těžké.. Mechaniku chci samsung(flash) a liteon tam narvu zpátky, když se xbox pokazí.) Rozdělat xbox snad taky dokážu,ještě když je na netu spousta návodů. A k flashnutí ssamsungu ,stačí pouze software a běžné věci, žádné převodníky. Teda co jsem se dočetl v přes rok starém článku. Proto jsem se ptal. Je super,že najdu nějakej topic se 2 roky starou informácí,když teďka to může být úplně jinak. Já jinak asi nechápu vaši logiku. Neřikám, že je chyba na vaší straně... Jen prostě nechápu, proč nemůžete poradit, ikdyž víte. Místo toho raději odkazujete na na SEARCH. Přitom tyhle otázky,co sem tak pročital forum nejsou v té vrchní hranici stále-se opakujících otázek. tečka.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jak chces, preju ti abys to neposral .. jinak zkus googlit, 100% najdes co hledas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Podle mého názoru si myslím, že to není tak těžké. Navíc.. Kolik věcí se může pokazit? XYZ... A když budu postupovat podle návodu, tak se snad nic nepokazí. Jenže ten návod tady není. Vůbec, dost podstatných informací tu chybí. Jen "velké huby" odkazují na tlačítko "hledej". NO FLAME :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 já jsem ten návod našel na nějakým konkurečním webu krok po kroku..a opravdu to není těžky..akorat nemám na desce Esata konektor, abych to mohl propojit :D takže to nechám profíkům ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Mohl by si prosímtě poslat odkaz do PM? Já mám právě-že i na noťasovi Esata konektor :) A skoro všechno, co prošlo mýma rukama jsem flashnul... Od psp až po telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Chtěl jsem se zeptat...Hledal jsem, tak mě neukřižujte. 1.)Nikde jsem tu nenašel, jak flashnout mechaniku samsung. Je to stejný postup jako u benq? Jestli by popř. někdo mohl dát odkaz. 2.)Dá se koupit ještě mechanika benq? Popř. kde? Já jsem našel jenom samsung 3.)Nynější plomba u Xboxů se dá odstranit? Za pomocí fénu a voskového papíru? Jak jsem to viděl na videu? 4.) Když cokoliv vytáhnu z xboxu... HDD,Mechaniku .. Tak musím plombu odstranit,správně? Dík,hrajte blaze.) 1) samsung je trosku jina nez BenQ 2) BenQ se kopit da, mam jeste 2 posledni a nevyuziju je, 3)ano 4) nejak nechapu, co jsi tim myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 1.) Ale pořád je to jenom softwarová záležitost,že? Nepotřebuji žádné převodníky,že? jen esata/sata výstup. A "jiná" v čem to zpočívá? Kterou mechaniku je vůbec lehčí flashnout? 2.) A kvalitativní rozdíl mezi benq a samsung je? myslím tím,jestli je rychlejší,pomalejší,míň se kazí? (už to čtu,že to má lepší ochranu proti banu)A je to pravda? Nebo jak to tvrzení můžeš podložit/vysvětlit?.). Za kolik by si ji prodal? Nebo kde bych jí mohl koupit v českém obchodě? Právě že jsem nikde nenašel. Tak jestli to vozíš ze zahraničí 3.) Nahřát fénem a lehce podebrat tím voskovým papírem,aby se to pak dalo nalepit zpět,že? 4.)Jako když budu chtít vytáhnout mechaniku a flashnout jí,tak budu muset porušit plombu. Nebo když budu chtít vytáhnout HDD a upravit ho, tak taky,ano? Takže nejlepší varianta před BANem je si flashnout mechaniku benq a mít nejnovější firmware,ano? Tak je potencionální riziko nejmenší.. ANO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 1) na flash BenQ ti staci pouze sata radic 2) co jsem drive daval samsungy, tak spousta jich odeslo, u BenQ zatim ani jeden, to s tou ochranou proti BANU netvrdim ja, ale autori iXtreme FW, vsak si precti jeji readme, tam to popisuji, tady na foru jsem to taky uz jendou postoval v českém obchodě nevím, kde bys ji sehnal, ja to mam ze zahranici 3)ano 4)u flashe BenQ se do mechaniky lezt nemusi ale porad zapominas na jednu hlavni vec a to na vycteni klice z puvodni Liteon mechaniky, na to uz prevodnik potrebujes, kazdopadne da se udelat a vyjde te to cca na 100 kc kdyz moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 No tak to jestli je jedno, jakou mas mechaniku neni v zadnem pripade pravda, moc tomu asi nerozumis, s BenQ mas lepsi ochranu proti banu a taky vetsi pravdepodobnost, ze se ti mechanika nevys...., jak tomu i samsungu casto byva. pravda, o tuhle problematiku se nezajimam, ale myslel jsem to ze je jedno jakou mas mechaniku v pripade,ze si ji chces nechat u nekoho flashnout. spatne jsem se vyjadril, my bad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
muhaha
Chtěl jsem se zeptat...
Hledal jsem, tak mě neukřižujte.
1.)Nikde jsem tu nenašel, jak flashnout mechaniku samsung. Je to stejný postup jako u benq? Jestli by popř. někdo mohl dát odkaz.
2.)Dá se koupit ještě mechanika benq? Popř. kde? Já jsem našel jenom samsung
3.)Nynější plomba u Xboxů se dá odstranit? Za pomocí fénu a voskového papíru? Jak jsem to viděl na videu?
4.) Když cokoliv vytáhnu z xboxu... HDD,Mechaniku .. Tak musím plombu odstranit,správně?
Dík,hrajte blaze.)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.