Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak pořádně vyčistit vodní dýmku?

Recommended Posts

Potřebuju vědět, jak řádně vyčistit vodní dýmku? Tak aby nesmrděla. Vytahnul jsem ji ted po delší době, pořádně vymil ale pořád smrdí Sad . Když taháte, tak je to cýtit. Ten smrad se asi bere hlavne v hadici a v te kovove casti, mozna nejake usazeniny. Co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nebo to zapoj na zahradni hadici a prostrikni to vodou. to si myslim ze je o dost lepsi nez to z toho vymlacovat. ja to tak delam

btw vareni gumy bych nezkousel

tak to je ta nejvjetsi picovina v hadici mas totiz papir jako filtr na kterym se to zachicuje tohlen bych vubec nedal to ji pak muzes rovnou vyhodit z okna jsou na to specialni kartacky

Odkaz ke komentáři

Z vlastní zkušenosti vím že hadice je prostě potřeba koupit nová,jelikož je prakticky z papíru a drátků tak když jí dáš vyvařit zničíš ji.

Ono právě záleží na tom jestli máš papírovej [šlauch], nebo gumovej.... na ten papírovej by se neměla používat ani ta voda... ale s tim gumovym si můžeš dělat co chceš. Nejlepší je prostě rychlej proud horký vody... ale tak doufám že rozeznáte papírovej od gumovýho :D

Odkaz ke komentáři

Ajo ten neznám,neničí to kvalitu chutě kouře přes tu gumu?

Přes gumu je to fakt hnus... když chceš kouřit jen abys kouřil tak ti to vystačí, ale pro vychutnávání fakt ne-e... Já použivám šlauch z velbloudí kůže, stál mě sice pětikilo, ale blafá se z něho luxusně a dá se propláchnout vodou...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu