JohnnyX360 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Když si vytvořím v iPhonu playlist, tak ho můžu editovat. Jakmile se ale připojím k počítači a iTunes a potom co se odpojím, tak už editace přes iPhone možná není, pouze přes počítač v iTunes. Mám JB v2.2.1 a češtinu a bojím se, že je to tím. Má někdo stejný problém, nebo jak bych to mohl řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Playlisty sa v iphone nedaju editovat :) iba ten on-the-go :cheesygrin: Vitaj vo svete apple :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 me to dela to samy , je to normalne uz tak delany ze ti to pak nejde editovat njn co nadelas leda to edituj v kompu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 No tak to jste mi radost neudelali :( Kámoš ale iPhona má taky a tvrdí, že jemu to editovat jde a JB nemá, tak nevim možná jsem mu špatně rozumněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 co ja vim tak v ipodu s tema pisnicka krom opakovani a nahodne prehravani nemuzes delat nic....je to shit....taky me to stve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts