luboss47 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Cus Xkari,zajimalo by me,kdyz dostanu Ban,jestli kdyz si pak koupim novy Xko,tak se zase muzu prihlasit na svuj profil (se ktrym jsem dostal Ban) a budu moc dal fungovat bez Banu. Diky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ban máš i na učet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 ne přemýšlej :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 a pánové jsou zas chytráci....já dostal ban a na účet se mi přihlásit na nový konzoli šlo shadow wizardovi to taky šlo tak tu nedělejte chytráky, přihlásit se normálně dá, protože ban máš na konzoli nikoliv účet.....záleží samozřejmě za co dostaneš ban......můžeš ho dostat taky na účet že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 ´můžeš ho dostat taky na účet že´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jenže účet je obvykle zabanován za to, že někomu nadáváš, za to, že seš buzna apod....ale bany co máš za fw jsou obvykle konzolová záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jenže on neřekl za co ho dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ne že bych byl buzna, ale není to trochu vůčí nim nefér?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Kdyby dostal BAN na účet tak by nekupoval nový Xko ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 asi si udělá novej profil:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Presne to jsem potreboval vedet : 1.Fw ban -muzu pouzit ucet 2.Assholes atd.-zabanovanej profil Diky lock,at se to tady zase nerozjede do nejakejch silenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luboss47
Cus Xkari,zajimalo by me,kdyz dostanu Ban,jestli kdyz si pak koupim novy Xko,tak se zase muzu prihlasit na svuj profil (se ktrym jsem dostal Ban) a budu moc dal fungovat bez Banu.
Diky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts