Guma_S Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2007 Mam fw 3,10oe-á a nejde mi spustit gta a burnout dominator. Vzdy kdyz je spustim tak se obevi jen cerna obrazovka. prosim poradte co s tim mam delat
0 Dutch Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2007 Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled b) 80020321 - V mechanice není UMD c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy, nebo máte pravděpodobně vadné iso Upgradoval jsem na Custom firmware, ale když PSP zapnu, tak mam jen černou obrazovku a PSP se po 10sekundach samo vypne. Při startu PSP držte pravé horní tlačítko (R1), najede vám fialová tabulka, najeďte do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavte na DISABLED Na custom firmwaru mi nejde spustit žádné ISO, obrazovka zčerná nebo PSP vyhodí chybu Pravděpodobně máte spatně nastavené recovery menu: Najeďte do recovery menu (Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®), najeďte do "configuration" a zde nastavte: Skip SCE logo_______________________________(currently: Disabled) Hide corrupt icons____________________________(currently: Enabled) Game folder hombrew________________________(currently: 1.50 Kernel) Autorun program at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP__(currently: Disabled) Use NO-UMD________________________________(currently: Disabled) Fake region_________________________________(currently: Disabled) Free UMD region_____________________________(currently: Disabled)
0 Sten Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2007 jak jednoduche najet do topicu pro zacatecniky :) jakorad zahlcujes databazu .. ale co hlavne ze uz ti to de :)
0 Stiefell Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2007 jak jednoduche najet do topicu pro zacatecniky :) jakorad zahlcujes databazu .. ale co hlavne ze uz ti to de :) no víš ne každej má čas číst 128 stránek :lol:
0 Jajar Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2007 Vše důležité je na první stránce, Dutch ji postupně upravuje dle nových zkušeností a poznatků :wink: . Ale co, pořád lepší navést člověka do tohoto topicu buď odkazem, nebo vypsáním důležité informace, než sem psát takovéto OT, navíc téměř po měsici vyřešení problému, že?
Otázka
Guma_S
Mam fw 3,10oe-á a nejde mi spustit gta a burnout dominator.
Vzdy kdyz je spustim tak se obevi jen cerna obrazovka.
prosim poradte co s tim mam delat
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts