Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CRT Monitor + Xbox 360 připojení


SindyDog

Otázka

Chtěl bych se zeptat, jestli když připojím starší crt monitor a xbox, polepším si oproti klasické crt tv? Pkud bych měl 21palcový s rozlišením 1600 * 1200 / 87 Hz, tak by to mělo být znát, ne? Nevyznám se moc, jestli je rozdíl oproti lcd rozlišení apod.. tak dík za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Bacha na to kdyz mate CRT kterej umi fullHD. neveril sem tomu ale je to tak pres VGA kabel to normalne skube, sem si rikal ze to xko je peknej kram kdyz mi tenis jel jak snek, a kdyz sem ho pripojil k LCD TV pres komponent tak v pohode v 1920 a kdyz sem ho kte same LCD TV pripojil VGA kabelem tak uz v dashboardu odezva pomala- :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
A jakej byste doporučili monitor crt?? Velikost třeba atd...Myslel jsem, že crt hd nefachá a půjde jen to rozlišení 1280... Jinak plánuju koupit nějakou 22palců

crt si sezen nejakej 21" "500kc" max.

Jinak doporučuji 24" LCD nejake Samsung, LG, NEC.

Ted sem koukal na nejakej Samsung 23" za necelejch 5litru a umel rozliseni pres 2000 "sice na xku nevyuzijes" ale muze se hodit k PC pokud to nechces jen k xboxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu