Lim@n9 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Zdravim lidi 8) Nevím jestli se už o tom tady nepsalo, nicméně bych se chtěl zeptat, jak to s touhle hrou vypada?? Bude tento rok, nebude?? A pokud ano, bude to nadupaný jak na PS3? Na netu se mi o tom nechce hledat, raději se poptám vás. Díky. :bash::psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=53300 :google: A jestli si líný,tvá chyba........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lim@n9 Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Tak já to beru tak, že na netu je to jako v bulváru. Tzn. že tam může být psáno tolik věcí a nic z toho nemusí byt pravda. A než bych tam něco vyčetl, tak i ty sám jsi mohl něco o té hře napsat hm? A ještě jedna věc, kdybych měl používat ten tvůj google, tak už tady nemusím vůbec chodit. Ale ptž se mi tady líbí:D tak to nějak překousnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.