pinkpiggy Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 cus lidove, prosim vas je tu nekdo, kdo zkousel stahovat hry do LIPS z Microsoft live za ty kredity nebo jak se to stahuje??diky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 jo první mi to nejelo ale už v pohodě je tam ten powerpack nevím jestli díky němu nebo updatu ale už v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 nechnapu..premyslim o tom,ze bych si stahnul prave nejake pisnicky..dneska jsem si konecne to lips koupil a tech songu co se mi libi tam moc neni..tak jestli bys mohl nejak dat navod ako na to..:) aby to jelo..a kolik si za to zaplatil..:) a kdybys mel treba i nejaky seznam..:) dik:) EDIT: tak ted jsem nasel,ze se to plati MS bodama..lamersky dotaz..kde zjistim kolik MS bodu mam??pres internet nehraju a na internet to ani zapojene nemam (jen kdyz jsem stahoval update na video) tak se omlouvam za takovou kokotinu,ale nejak jsem linej to hledat kde to najdu..a jak jsem tak koukal tak songu tam na stahnuti moc neni co??mel bych zajem hlavne asi o ten balicek od coldplay a o the rasmus..a jestli tam jsou nejake podobne pisnicky nebo tak neco..treba i neco popovyho nebo tak neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pinkpiggy
cus lidove,
prosim vas je tu nekdo, kdo zkousel stahovat hry do LIPS z Microsoft live za ty kredity nebo jak se to stahuje??diky moc..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.