Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar lidi...kámoš měl nelegální Widle a chtěl si dokoupit leg. cd, což taky udělal...problém je v tom že mezitim mu komp jaxi zdechnul...jediné co se spustí je prvních 20 sekund než se dostane do výběru s "spustit systém běžným způsobem, nebo nouzový režim atd.", problém je v tom že komp nereaguje v tu chvíly na klávesnici takže můžu jen na tvrdo restartovat...resp. dostanu se až do windows, ale jen na první plochu, která je nečitelě zkreslená a nédá se s tím nic dělat, protože běží šíleně....Když dám boot z cd, tak se dostanu zase akorát k obrazovce s "nouzovým režimem atd., kde to zamrzne...Navíc při bootu počítač píše že nebyl nalezen bios, což opravdu už nechápu...nevíte někdo co s tim...nevim jestli to neni nějákej brutální virus....asi mu budu muset koupit novou desku, co!?

Odesláno
Nazdar lidi...kámoš měl nelegální Widle a chtěl si dokoupit leg. cd, což taky udělal...problém je v tom že mezitim mu komp jaxi zdechnul...jediné co se spustí je prvních 20 sekund než se dostane do výběru s "spustit systém běžným způsobem, nebo nouzový režim atd.", problém je v tom že komp nereaguje v tu chvíly na klávesnici takže můžu jen na tvrdo restartovat...resp. dostanu se až do windows, ale jen na první plochu, která je nečitelě zkreslená a nédá se s tím nic dělat, protože běží šíleně....Když dám boot z cd, tak se dostanu zase akorát k obrazovce s "nouzovým režimem atd., kde to zamrzne...Navíc při bootu počítač píše že nebyl nalezen bios, což opravdu už nechápu...nevíte někdo co s tim...nevim jestli to neni nějákej brutální virus....asi mu budu muset koupit novou desku, co!?

¨no nechapu co s tim kompem chces udelat:D..ale muzes vzit HDD a naformatovat ho na jinym kompu

Odesláno

Presne,resetuj bios-jen nevim,jestli to v tomhle pripade pomuze.. Neinstaloval tam predtim nejakej antivir? Pze neco se mohlo nacpat i do dos bootu,sice to uz jsem dlouho nevidel,ale muze byt. Do biosu se muzes dostat? Jestli ne,mohla shoret pojistka klavesnice (ta se jen prepaji a je to :) )

jo a jeste-neprepnul jsi v tom biosu nejaky rezim hdd? Nejaky Dma mode,nebo neco s Acpi,tohle to kdysi delavalo..

Odesláno

Díky všem za rady! Už jsem to rozjel...důvod proč přestala fungovat klávesnice při bootu byl ten že byla bezdrátová (zapojil jsem svojí obyč a už to šlo). Takže mám přeinstalováno a zároveň next problém...mám pocit že je odpálená GK (GF6600). Když nainstluju ovladače (182.50) tak na ně karta vůbec nereaguje. Vyzkoušel jsem asi deset dalších ovladačů a to mám vůbec štěstí když to PC dostanu až do Windows. S 182.50 to naběhne, ale zkrátka nereagujou. Nový HW to rozezná a i o co jde (ve správci zařízení je GF6600, ale se žlutým vykřičníkem). Nevíte co s timhle!?? Asi je na odpis, co?? (netočí se na ní ani větrák)...Help plíz!!:cry:

Odesláno

Pokud se na ni netoci vetrak, je to divny. Ale pozor, me takhle uz par let bez funkcniho vetraku jede v pohode GeForce FX 5200 128MB - pravda ale je, ze tak se tak silne nezahriva a hlavne funguje bezproblemu. Jestlize ta 6600 projevuje nejake problemy (vykricnik), tak asi bude v haji. Jeste se podivej v BIOSu, zda neni jen vypnuta a zda to proste jen nejede na integr. Zkus ji taky vytahnout a znova ji tam zasunout + reset BIOSu. Pokud nic nepomuze, tak reklamace/koupe nove.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu