Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows XP legalizace

Exoduser

Recommended Posts

Nazdar lidi...kámoš měl nelegální Widle a chtěl si dokoupit leg. cd, což taky udělal...problém je v tom že mezitim mu komp jaxi zdechnul...jediné co se spustí je prvních 20 sekund než se dostane do výběru s "spustit systém běžným způsobem, nebo nouzový režim atd.", problém je v tom že komp nereaguje v tu chvíly na klávesnici takže můžu jen na tvrdo restartovat...resp. dostanu se až do windows, ale jen na první plochu, která je nečitelě zkreslená a nédá se s tím nic dělat, protože běží šíleně....Když dám boot z cd, tak se dostanu zase akorát k obrazovce s "nouzovým režimem atd., kde to zamrzne...Navíc při bootu počítač píše že nebyl nalezen bios, což opravdu už nechápu...nevíte někdo co s tim...nevim jestli to neni nějákej brutální virus....asi mu budu muset koupit novou desku, co!?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar lidi...kámoš měl nelegální Widle a chtěl si dokoupit leg. cd, což taky udělal...problém je v tom že mezitim mu komp jaxi zdechnul...jediné co se spustí je prvních 20 sekund než se dostane do výběru s "spustit systém běžným způsobem, nebo nouzový režim atd.", problém je v tom že komp nereaguje v tu chvíly na klávesnici takže můžu jen na tvrdo restartovat...resp. dostanu se až do windows, ale jen na první plochu, která je nečitelě zkreslená a nédá se s tím nic dělat, protože běží šíleně....Když dám boot z cd, tak se dostanu zase akorát k obrazovce s "nouzovým režimem atd., kde to zamrzne...Navíc při bootu počítač píše že nebyl nalezen bios, což opravdu už nechápu...nevíte někdo co s tim...nevim jestli to neni nějákej brutální virus....asi mu budu muset koupit novou desku, co!?

¨no nechapu co s tim kompem chces udelat:D..ale muzes vzit HDD a naformatovat ho na jinym kompu

Odkaz ke komentáři

Ty nelegální windows by měli zmodrat po nějáký době nebo tak, ale tohle přece nemůžou vyvádět...

no to asi nema:Dhele v tomhle se moc nevyznam..ale zkousel si restartovat bios?nebo jak se tomu rika...kdyz se vynda ta baterka ze zakladni desky na chvili tak se mam pocit restartuje...ale tohle nevim presne

Odkaz ke komentáři

Presne,resetuj bios-jen nevim,jestli to v tomhle pripade pomuze.. Neinstaloval tam predtim nejakej antivir? Pze neco se mohlo nacpat i do dos bootu,sice to uz jsem dlouho nevidel,ale muze byt. Do biosu se muzes dostat? Jestli ne,mohla shoret pojistka klavesnice (ta se jen prepaji a je to :) )

jo a jeste-neprepnul jsi v tom biosu nejaky rezim hdd? Nejaky Dma mode,nebo neco s Acpi,tohle to kdysi delavalo..

Odkaz ke komentáři

Díky všem za rady! Už jsem to rozjel...důvod proč přestala fungovat klávesnice při bootu byl ten že byla bezdrátová (zapojil jsem svojí obyč a už to šlo). Takže mám přeinstalováno a zároveň next problém...mám pocit že je odpálená GK (GF6600). Když nainstluju ovladače (182.50) tak na ně karta vůbec nereaguje. Vyzkoušel jsem asi deset dalších ovladačů a to mám vůbec štěstí když to PC dostanu až do Windows. S 182.50 to naběhne, ale zkrátka nereagujou. Nový HW to rozezná a i o co jde (ve správci zařízení je GF6600, ale se žlutým vykřičníkem). Nevíte co s timhle!?? Asi je na odpis, co?? (netočí se na ní ani větrák)...Help plíz!!:cry:

Odkaz ke komentáři

Pokud se na ni netoci vetrak, je to divny. Ale pozor, me takhle uz par let bez funkcniho vetraku jede v pohode GeForce FX 5200 128MB - pravda ale je, ze tak se tak silne nezahriva a hlavne funguje bezproblemu. Jestlize ta 6600 projevuje nejake problemy (vykricnik), tak asi bude v haji. Jeste se podivej v BIOSu, zda neni jen vypnuta a zda to proste jen nejede na integr. Zkus ji taky vytahnout a znova ji tam zasunout + reset BIOSu. Pokud nic nepomuze, tak reklamace/koupe nove.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu