Cr4sH009 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 čus dělám podpisi a avatary,za credits nebo thanks budu rád :) Napište co tam chcete a já vám to sem pošlu :D Tak pišteeeeee:bash: To sou moje první výtvory...a ten one-real ještě neni celej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 podpis v animaci aby tam bylo gta > coca cola > xbox 360... dostaneš pokud splníš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 zkus neco s nickem One-Real (avatar) barvy bila,cervena a cerna..nwm co, nejaky utvary, treba bubliny, abrstrakci..neco takovyho..kdyz se bude libit, dam crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 A mas nejakou svoji tvorbu? Popripade ukaz ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Ty? To je mi nějaký podezřelý :blink: ukaž nějakou svojí práci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Potrebuju prosim avatar pro kamose nick ma Logan94 díky :) THX a crediti ti poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 jj pls skus avatara s nickem oboda7 ve stylu naky hry nebo treba xbox 360+naky hry,ale muze to byt i jiny a klidne hodne barevny,THX samozrejmosti a cr skusim sehnat popripadne naky ty GB na share-rapid nebo czs,kdyz bude prace vyborna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Vojta 69 proč podezřelý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Crashi,je to vůbec tvoje práce?Nebo jsi to jen vygenoval pomocí http://cooltext.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 vypada to tak a nechces zkusit nakej peknej avatar s mym nickem?????diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Crashi,je to vůbec tvoje práce?Nebo jsi to jen vygenoval pomocí http://cooltext.com Podle me je to delany normal v photoshopu :) taky sem takyhle lehky kravinky delal :D:D... btw: Mas to pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Nechci nic říkat, ale tohle je extrémní hnus hnusů. To písmo nesedí na pozadí, to pozadí je taky hnusný. ty vole udělej lepší.... náhodou to má pěkná hlavně ten druhej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Dobrý, přesně jak jsem si myslel :roll: hej lidi klidněte, jak se vám to může líbit... někdo vám tu ukáže tohle a vy se hned můžete ušlapat aby vám udělal avatar .. bože... je tady o hodně víc zručnějších grafiků... tohle je prostě amatérská práce, a i laik jako já to pozná... sasán věčně v opozici co? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Dělat sigy není žádný umění, to ti řekne každý vystudovaný grafik :D:D:D:D jo a jinak ať mně pak řekne nějak supr studovanej grafik co je to umění,ale dik za pobaveni :D jinak crashi asi bych ti doporucoval trenovat a cist tuty abys mohl zacit delat neco ostatnim,aspon na nejake urovni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Tak jsem se zase dal do grafiky a tady jsou moje díla...kdyby měl někdo zájem abyych mu zkusil něco udělat,tak ať písne sem do topicu. Za credits a thanks budu rád,ale jinak dělám pro to,abych se zlepšil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 ~O.o'Kr3K'o.O~ Něco jako máš ten druhej ... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 a velikost obrázku ? a má to být něco z naruto nebo co bys tam chtěl mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 hle udelej mi pls nejakej stylovejsi avatar toho miho co tam mam.. ae nepis tam pls svuj nicl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Jasan že tam nenapíšu svůj nick...a máš někde ten avatar neupravenej,respektive před tim,než si tam napsal nick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Heh to je zajimavi ze tady pisou useri co sami delaji tady "grafiku" na foru :D viz krek a genesis :D Merite sily? :D Jinak crash : to si si zase pohral s filtrama a s basic brushema co? :dozey: :rofl: pls, az udelas aspon neco podobnyho co ma krek nebo twice v podpisu tak to prodavej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Tak dobře ty rozume...tohle nemá cenu,protože vždycky se najde někdo kdo jenom a jenom kritizuje cizí práci...a ty seš jako mistr světa v grafice nebo co že tady akorát pomlouváš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Tak dobře ty rozume...tohle nemá cenu,protože vždycky se najde někdo kdo jenom a jenom kritizuje cizí práci...a ty seš jako mistr světa v grafice nebo co že tady akorát pomlouváš ?? Ne nejsem, ale proste radim... Kdyz uz neco delat tak poradne.. Kdyz si zlepsis grafiku tak muzes pak nekomu udelat nejake logo a mit za to treba i prachy... Jestli chces zustat u tohodle tak do toho. Ja uz s timhle doporucovanim koncim, uz jsem to udelal nekolikrat a kazdej se na to pak vys3r3 a nechce se mu s tim delat takove prace... Nevermind.. Ohledne me prace, byl jsem tady kdysi davno jeste kdyz tu byly aktivni twice, simi atd atd a byl jsem v teamu. kazdej byl s moji praci spokojenej! takze si nejaky urazky muzes strcit nekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.