Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dělám podpisy a avatary :)

Cr4sH009

Recommended Posts

jj pls skus avatara s nickem oboda7 ve stylu naky hry nebo treba xbox 360+naky hry,ale muze to byt i jiny a klidne hodne barevny,THX samozrejmosti a cr skusim sehnat popripadne naky ty GB na share-rapid nebo czs,kdyz bude prace vyborna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý, přesně jak jsem si myslel :roll: hej lidi klidněte, jak se vám to může líbit... někdo vám tu ukáže tohle a vy se hned můžete ušlapat aby vám udělal avatar .. bože... je tady o hodně víc zručnějších grafiků... tohle je prostě amatérská práce, a i laik jako já to pozná...

sasán věčně v opozici co? :dozey:

Odkaz ke komentáři

Dělat sigy není žádný umění, to ti řekne každý vystudovaný grafik

:D:D:D:D jo a jinak ať mně pak řekne nějak supr studovanej grafik co je to umění,ale dik za pobaveni :D

jinak crashi asi bych ti doporucoval trenovat a cist tuty abys mohl zacit delat neco ostatnim,aspon na nejake urovni :)

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Heh to je zajimavi ze tady pisou useri co sami delaji tady "grafiku" na foru :D viz krek a genesis :D Merite sily? :D

Jinak crash : to si si zase pohral s filtrama a s basic brushema co? :dozey: :rofl:

pls, az udelas aspon neco podobnyho co ma krek nebo twice v podpisu tak to prodavej :D

Odkaz ke komentáři

Tak dobře ty rozume...tohle nemá cenu,protože vždycky se najde někdo kdo jenom a jenom kritizuje cizí práci...a ty seš jako mistr světa v grafice nebo co že tady akorát pomlouváš ??

Ne nejsem, ale proste radim... Kdyz uz neco delat tak poradne.. Kdyz si zlepsis grafiku tak muzes pak nekomu udelat nejake logo a mit za to treba i prachy... Jestli chces zustat u tohodle tak do toho. Ja uz s timhle doporucovanim koncim, uz jsem to udelal nekolikrat a kazdej se na to pak vys3r3 a nechce se mu s tim delat takove prace... Nevermind..

Ohledne me prace, byl jsem tady kdysi davno jeste kdyz tu byly aktivni twice, simi atd atd a byl jsem v teamu. kazdej byl s moji praci spokojenej! takze si nejaky urazky muzes strcit nekam

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu