MAD_CATZ Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Čus, právě jsem nainstaloval Windows 7 a nezobrazuje se mi oddíl harddisku v Tento počítač, na kterym mam nahráno Windows Vista, jak mam nastavit, aby se zobrazoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 //edit: a na vistech se zobrazuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 EE, já mam jeden harddisk, kterej jsem rozdělil na dva oddíli a zobrazuje se mi jenom ten, na kterym mam nainstalování WIN 7 a ten, kde mam WIN Vista se nezobrazuje //EDIT: když spustim windows vista tak se mi zobrazují oba oddíli :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 EE, já mam jeden harddisk, kterej jsem rozdělil na dva oddíli a zobrazuje se mi jenom ten, na kterym mam nainstalování WIN 7 a ten, kde mam WIN Vista se nezobrazuje//EDIT: když spustim windows vista tak se mi zobrazují oba oddíli :( Zkoušel si použít Total comander? Jestli ti ho nezobrazí..... Pokud ne, tak jak píše podemnou. Zajeď do biosu a tam nastav;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 nastav si ho v biosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Nene, ten ne, ale v programu, kde čistim harddisk a pod. se mi zobrazuje. Jenom neni v Tento počítač To vypadá, jako kdyby to bylo nastavený ve win 7, aby se to tam nezobrazovalo Jo a ještě se chci zeptat, jak máte na ploše takový to "kolo" s různýma ikonama, jak se tam dá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 tohle jsem taky řešil, ale už si přesně nepamatuji jak jsem to vyřešil :) jde o to, že Seven si svůj diskovej oddíl bere jako disk C a tluče se to s Cčkem druhého systému ten první oddíl je stále přístupnej, jen musíš zjistit jaké písmenu mu Seven přidělil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 tohle jsem taky řešil, ale už si přesně nepamatuji jak jsem to vyřešil :)jde o to, že Seven si svůj diskovej oddíl bere jako disk C a tluče se to s Cčkem druhého systému ten první oddíl je stále přístupnej, jen musíš zjistit jaké písmenu mu Seven přidělil BINGO :D THX, v jinym programu jsem z něj udělal F a už tam je :D to mě nenapadlo, ještě jednou dík Jo a neví ještě někdo jak se zobrazuje ten Panel ve tvaru kruhu jak je na ploše a jsou na něm různý ikony...? myslim tohle kolo http://i43.tinypic.com/2cdgyrq.jpg :D jak má Zinglbee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Vše je zde;) http://console-forum.net/showthread.php?p=571934#post571934 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MAD_CATZ
Čus, právě jsem nainstaloval Windows 7 a nezobrazuje se mi oddíl harddisku v Tento počítač, na kterym mam nahráno Windows Vista, jak mam nastavit, aby se zobrazoval?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts