Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nezobrazuje se harddisk

MAD_CATZ

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
EE, já mam jeden harddisk, kterej jsem rozdělil na dva oddíli a zobrazuje se mi jenom ten, na kterym mam nainstalování WIN 7 a ten, kde mam WIN Vista se nezobrazuje

//EDIT: když spustim windows vista tak se mi zobrazují oba oddíli :(

Zkoušel si použít Total comander? Jestli ti ho nezobrazí.....

Pokud ne, tak jak píše podemnou. Zajeď do biosu a tam nastav;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Nene, ten ne, ale v programu, kde čistim harddisk a pod. se mi zobrazuje. Jenom neni v Tento počítač

To vypadá, jako kdyby to bylo nastavený ve win 7, aby se to tam nezobrazovalo

Jo a ještě se chci zeptat, jak máte na ploše takový to "kolo" s různýma ikonama, jak se tam dá?

Odkaz ke komentáři

• 0

tohle jsem taky řešil, ale už si přesně nepamatuji jak jsem to vyřešil :)

jde o to, že Seven si svůj diskovej oddíl bere jako disk C a tluče se to s Cčkem druhého systému

ten první oddíl je stále přístupnej, jen musíš zjistit jaké písmenu mu Seven přidělil

Odkaz ke komentáři

• 0
tohle jsem taky řešil, ale už si přesně nepamatuji jak jsem to vyřešil :)

jde o to, že Seven si svůj diskovej oddíl bere jako disk C a tluče se to s Cčkem druhého systému

ten první oddíl je stále přístupnej, jen musíš zjistit jaké písmenu mu Seven přidělil

BINGO :D THX, v jinym programu jsem z něj udělal F a už tam je :D to mě nenapadlo, ještě jednou dík

Jo a neví ještě někdo jak se zobrazuje ten Panel ve tvaru kruhu jak je na ploše a jsou na něm různý ikony...?

myslim tohle kolo http://i43.tinypic.com/2cdgyrq.jpg :D jak má Zinglbee

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu