Karlos_Siq Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Jak mám u 3.03OE-C pouštět ISO hry bez UMD?Jak to nastavit.Prosím poraďte. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 mel by sis udelat slozku v psp ISO a do ni to davat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 bez UMD to nejde mozna snejakym programem , ale o zadnem nevim ty nemas Demo Disk ? stim to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 bez UMD to nejde mozna snejakym programem , ale o zadnem nevim ty nemas Demo Disk ? stim to jede Musis mit UMd ale nesmi to byt film pak si do psp udelej slozku ISO a do ni davej .iso .cso myslim ja nejsem takovej borec jako oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 jj je to tak jak rika matyas strc tam demo disc kterej si dostal kdyz sis to psp koupil a vytvor na pametovce slozku ISO a do ni strkej vsechny isa popripade csa,jinak ve slozce game ktera je ve slozce psp musis mit tyhle dve slozky-303oeflasher a slozku 303oeflasher% a ty sou v balicku s tim upgradem na FW 3.03 oe-c,v tom balicku je pokud si to delal podle myschooa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Proc by tam musel mít ty dvě složky flasher? To je zbytečné, ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos_Siq Odesláno Březen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Jasně,...já myslel že to pujde i bez UMD no alev tom je ten problém nemám Demo disk.Tak asi jedině koupit nějakou originálku a pak to zpouštět jako že s toho že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Jasně,...já myslel že to pujde i bez UMD no alev tom je ten problém nemám Demo disk.Tak asi jedině koupit nějakou originálku a pak to zpouštět jako že s toho že? Jde to nastavis si to v recovery...ale nejaky hry bouzel asi nespustis...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 no me nejdou hry poustet bez originalniho umdcka a ja tam ty dve slozky musim mit jinak se mi ty hry na pametovce nezobrazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos_Siq Odesláno Březen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Oky už to mám dííííky Jacku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 2Dark7: Tak to máš asi nějakou špatnou instalaci, protože mě to fachá na dvou psp bez těch složek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.