palos Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 mam takovej divnej dotaz, má display na DS/DS Lite/DSi stejné parametry? Chci si koupit folie na display a tam je že jsou pro DSi. Dik za každou odpověď. Mám DS fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 DSi má oněco málo větší uhlopříčku než Lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ragnar Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Udělal jsem stejnou blbost. Ty folie jsou větší. Nekupovat. (...debilně se to stříhá, vyplatí se fakt koupit tu správně velkou...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Udělal jsem stejnou blbost.Ty folie jsou větší. Nekupovat. (...debilně se to stříhá, vyplatí se fakt koupit tu správně velkou...) a třeba nužkama na nechty by to líp nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Urcite to lip nepujde pokud jde o kvalitnii folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 jsou displaye na ds fat menší nebo stejný než na Lite? pokud to je stejný tak si koupim na Lite a na fat mi to pude uplně v poho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ursus1468622888 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Fat a Lite mají stejný display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Fat a Lite mají stejný display. ok koupim folie na lite až budu mít prachy i na jiný věci tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
mam takovej divnej dotaz, má display na DS/DS Lite/DSi stejné parametry? Chci si koupit folie na display a tam je že jsou pro DSi. Dik za každou odpověď. Mám DS fat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.