Lasser Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 čau, mám takovej problém jak připojit psp k internetu přes usb wifi klíčenku, když mám oper. systém Vistu.Na dolním panelu se mi totiž neukáže ikonka připojení wifi klíčenky přes kterou bycj ji mohl nějak ovládat. Víte někdo co s tím??
0 huhla Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 :idea:Co začít stažením a instalací ovladačů na win vista:idea:
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 Pokud se ti nezobrazuje, tak najeď na originál stránky od výrobce klíčenky a stáhni si pro tvůj OS ovladače.
0 Lasser Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 Už jsem vyzkoušel...uplně jsem odinstaloval ovladače a znovu nainstaloval (pro Vistu),ale nic. stále jenom jako další možnost přípojení k internetu, ale vlastní ikona klíčenky není.
0 Dixo Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 mam ten isty problem proste ovladac pre vistu of firmi A-link pre mna ponuka iba ovladac pre wifikluc aby nasiel iné siete ale ten soft co je potrebny na prenos signalu nemam
0 opqr235 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2009 Do not be so Lazy! Just add as much as you can at here!http://www.nikeshoxr4.netPuma shoesNike Air Max TNNike Shox R3Nike Air Rift
0 Lasser Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2009 přesně......opravdu nevíte co s tím...takovou můžu wifi klíčenku vyhodit
0 Tomitko Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2009 Sorry za OT. Ale jestli ji chcete vyhodit můžete mi ji darovat :blink:
Otázka
Lasser
čau,
mám takovej problém jak připojit psp k internetu přes usb wifi klíčenku, když mám oper. systém Vistu.Na dolním panelu se mi totiž neukáže ikonka připojení wifi klíčenky přes kterou bycj ji mohl nějak ovládat.
Víte někdo co s tím??
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts