marekgengel111 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Mám takový problém když si stáhnu icq6 a nainstaluji tak to zatim vše jde ale jak mile to icq chci zpustit tak mi to napíše chybu: FAILED TO INIT MAIN SERVICE:roll: nevím co s tím prostě se to nezapne a konec. SCREEN: http://screenshot.cz/YSEK/ Za všechny rady předem děkuji:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 skus QIP nebo MIRANDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nepochopil jsem k čemu je ten screenshot :D, vždyt je tam jenom ta chyba? zkus to přeinstalovat //EDIT: A nebo jak říkal Black nademnou, jinýho klienta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 už jsem to zkoušel přeinstalovat a nic kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Na ICQ kasli. Tou chybou Ti chce rict, ze ho nemas pouzivat, protoze je to shit. Nainstaluj si Mirandu, Trillian, anebo QIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 :-D:-D Anonymous :D PS to me dela taky nainstlauj naky codecky ktery najdes a poslape tit o simte..PS: Trilian forever :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 zkus icq 6.5 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 ICQ je nezkutečnej shit. Stáhni toto http://wpmp.vyrobce.cz a uvidíš sám, že icq může jít do kytek. nainstlauj naky codecky ktery najdeslol, kodeky jsou u filmů:D Myslíš update na verzi icq 6.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Zkusím nainstalovat asi tu Mirandu a dám vám vědět jestli to půjde. btw: icq 6,5 taky nejde, myslím si že to bude asi nějaká chyba v registru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tak zkus ccleanerem pročistit registry treba to potom pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.