MAD_CATZ Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Zdar, mam takovej menší problém, až je mi to trapný :D Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojit :D Poradte pls, THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 pojmenuj titulky stejně jako film třeba film.avi a film.srt a pokud chceš film rovnout palnout tak Convertxtodvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 pojmenuj titulky stejně jako film třeba film.avi a film.srta pokud chceš film rovnout palnout tak Convertxtodvd Jo no jo, to mě nenapadlo :D, THX a LOCK pls Ještě jednou dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Podívej ještě sem http://console-forum.net/showthread.php?t=45570&highlight=Total+video+converter Zaručuju 100% kvalitu + konvertování do všech druhů formát atp. Je toho moc;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 na přehrání stačí Bs player ten už ti pomocí internetu vyhledá všechny nalezené titulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 On píše Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojitPíše něco o tom, že by to chtěl přehrát? Spojit.Ale ano, pokud to chceš jen přehrát, stačí BSplayer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MAD_CATZ
Zdar, mam takovej menší problém, až je mi to trapný :D
Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojit :D
Poradte pls, THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts