MAD_CATZ Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 Zdar, mam takovej menší problém, až je mi to trapný :D Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojit :D Poradte pls, THX
0 Em3R Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 pojmenuj titulky stejně jako film třeba film.avi a film.srt a pokud chceš film rovnout palnout tak Convertxtodvd
0 MAD_CATZ Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 pojmenuj titulky stejně jako film třeba film.avi a film.srta pokud chceš film rovnout palnout tak Convertxtodvd Jo no jo, to mě nenapadlo :D, THX a LOCK pls Ještě jednou dík
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 Podívej ještě sem http://console-forum.net/showthread.php?t=45570&highlight=Total+video+converter Zaručuju 100% kvalitu + konvertování do všech druhů formát atp. Je toho moc;)
0 azgard Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 na přehrání stačí Bs player ten už ti pomocí internetu vyhledá všechny nalezené titulky
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 24, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 On píše Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojitPíše něco o tom, že by to chtěl přehrát? Spojit.Ale ano, pokud to chceš jen přehrát, stačí BSplayer.
Otázka
MAD_CATZ
Zdar, mam takovej menší problém, až je mi to trapný :D
Mam film v avi formátu a titulky k němu v srt, no a problém je ten, že nevim, jak to spojit :D
Poradte pls, THX
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts