valdoDK Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 No cafte diky ze ste sa zastavili prosim vas jak mam otvorit flash pamät? Chcem si zmenit par veci a urobit len som stale nedosiel nato jak. Prebehol som tutorialy ale nikde som to nenasiel tak nasiel by sa tu nekto kto by mi to pls konecne vysvetlil aby som mal jasno? Vopred dik! :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 neptal ses uz nekdy na to? a jinak pokud newis jak tak to radsi ani nezkousej zmrvil by sis psp ver mi :wink: ale pokud to risknes tak je to v recovery/advanced Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
No cafte diky ze ste sa zastavili prosim vas jak mam otvorit flash pamät?
Chcem si zmenit par veci a urobit len som stale nedosiel nato jak.
Prebehol som tutorialy ale nikde som to nenasiel tak nasiel by sa tu nekto kto by mi to pls konecne vysvetlil aby som mal jasno?
Vopred dik! :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts