draq Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak jsem tuzas lidi (myslim ze nenavstevuju jine tema nez tohle) Ma dotaz ohledne internetu na PSP: -Mame doma router ke kterimu se musi dat kabel pronapojeni da se toho pro psp vyuzit? -Da se po PSP parit Runescape -Kolik stoji pripojeni k netu pres PSP (kdyby neslo vyuzit routeru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak pripojeni je logicky zdarma...kdyz to delas pres net kterej mas doma na svym komplu... Myslim ze ti to nejak asi pres router pude...ja osobne mam wi-fi klic...:wink: A Runescape se hrat urcite neda...jak bys tam hodil tu javu...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 -jestli mas router z wifi antentkou tak jsi za vodou nic vic nepotrebujes :) staci vyhledat acces point a pripojit se a vesele surfovat. -Runescape pravdepodobne na sto procent nepojede ;) a myslim ze na psp neni ani port tehle hry (nebo se mylim ? ) Edit : aha tak to jsem se svihl ... zjistil jsem si co to je ... a tohle ti nepojede ... vyzaduje to nejnovejsi verzi javy a navic bys to nerozjel kvuli omezene velikosti flash pameti -jinak nez pres acces point se k internetu nepripojis tohle neni pc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draq
Tak jsem tuzas lidi (myslim ze nenavstevuju jine tema nez tohle)
Ma dotaz ohledne internetu na PSP:
-Mame doma router ke kterimu se musi dat kabel pronapojeni da se toho pro psp vyuzit?
-Da se po PSP parit Runescape
-Kolik stoji pripojeni k netu pres PSP (kdyby neslo vyuzit routeru)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts