espézetka Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Takže ahoj, mám tu měnší problém ... Když chci něco stáhnout s cydie tak mi to vyhodí POSIX: Socket is not connected Nebo takyPOSIX: Operation Time out :bash: Dám THX a až naženu nějaký kredity tak pošlu :bash: Jo a frčím na tom free netu od vodafonu ... Ale pár věcí už sem takto stáhl takže fakt nvm proč když chci stahnout ty "CATEGORIES" mi to vyhodí ... Jednou už sem je stahl a teď to hází ten TIME OUT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tak timeout je preto lebo tam mas extremne dlhe odozvy.. .. to je GPRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tak timeout je preto lebo tam mas extremne dlhe odozvy.. .. to je GPRS? Nejspíš jo no ... Takže musím jít na wifinu jo ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Skus wifinu a pak zacni resit GPRS atd... (problem je tam ze GPRS muze byt pomaly na cydii) Pokud ti to prez wifi pujde bez problemu tak vis kde je problem... - GPRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 urcite to najprv vyskusaj zo stabilnou rychlou Wi-Fi a potom napis ako to funguje. gprs zvlada max wap potom to uz je dost pomale ... edit. vv---------- je fajn ze sa to vyriesilo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Zdarec hoši , tak vám píču tady z wifinky :-D *píšu je to tím WIFI je to tím no ... prní dostane thx jk se vratim dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.