Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak na peníze na store

ice-p

Otázka

mužete mi poradit,jak udělat hromadný nákup her?Když dám koupi např.dodatku do Magicball,tak ten stojí 80kč,ale nejnižší částka na stržení z učtu je 150kč,to je stráta 70kč a proto chci ještě dodatek do Mahhjongu -110kč,to je celkem 190kč a to by bylo v pohodě.Poradí někdo,jak to navolit vše najednou do jednoho nákupu?Doufám,že jste pochopili můj problém.Kdyby bylo store v cz ,tak neotravuju.Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

hezky napsaný,takhle to funguje v internetovejch obchodech,ale ne na store.Nechci tě nějak urazit,ale v tomhle asi nemáš přehled.Nikde tam přidávání není(continue shoping-není co hledám,protože todá do nový nabídky s částkou 150)pokaždý mi to vzalo 150kč a toho jsem se chtěl vyvarovat.Snad se tady objeví kvalifikovanější odpověď,aspoň budu doufat.

Odkaz ke komentáři

• 0
hezky napsaný,takhle to funguje v internetovejch obchodech,ale ne na store.Nechci tě nějak urazit,ale v tomhle asi nemáš přehled.Nikde tam přidávání není(continue shoping-není co hledám,protože todá do nový nabídky s částkou 150)pokaždý mi to vzalo 150kč a toho jsem se chtěl vyvarovat.Snad se tady objeví kvalifikovanější odpověď,aspoň budu doufat.

ale takhle to funguje.... vsichni na storu to takhle maj se poradne koukni co tam mas napsany:lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

2vmdmkp.jpg

2yovh9w.jpg

mmyjk4.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu