beryba Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 potreboval bych poradit jak nakoupit na psp store. konkretne se mi jedna o GO!explore eastern europe tyto mapy jsou pouze na U.K. obchodu a pokud nemam anglickou kreditni kartu tak me to proste nepovoli koupit nevi nekdo jak na to? dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententeak Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 zdar, já jsem si přes svou kartu objednával z USA store, jen jsem tam neuvedl svou pravou adresu majitele karty, ale nějakou připovymyšlenou místní... jen mě štve, že když si to chci zahrát, tak si musím aktivovat PSP na druhej acc :\ že nemůžu mít dvě acc na jednom PSP :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raichy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Budu si kupovat to nový PSPgo, a chtěl bych se zeptat jestli jsou na tom PSP store všechny hry co vyšly na UMD, a ještě jak je to s těma hrama na PS One, to si jako můžu koupit Crashe Bandicoota trojku na PSP? Jestli jo tak to je peklo! Díky za odpověď lidi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 urcite po case ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Huks-oN3 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ty mas pekne plany "Budu si kupovat to nový PSPgo" hovoris ako keby to bude zajtra :D :D :D hej skoro setci tam zadavaju adresi co vygooglia :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
beryba
potreboval bych poradit jak nakoupit na psp store. konkretne se mi jedna o GO!explore eastern europe tyto mapy jsou pouze na U.K. obchodu a pokud nemam anglickou kreditni kartu tak me to proste nepovoli koupit nevi nekdo jak na to? dikec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts