Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s html

Crixus

Otázka

Ahoj, jsem začátečník a chtěl jsem si zkusit stránku pomocí html a css. Chtěl jsem zde využít příkaz iframe a celkem se dařilo. Takže k problému. Přiložim i obrázek pro jednodušší pochopení. Tak, mám stránku na které jsou tlačítka (gif s odkazem), když kliknu na jedno z tlačítek, otevře se mi stránka na kterou odkazuje v iframu který je pod tlačítky. Když kliknu na odkaz v tomto iframu, tak se mi otevře stránka na kterou odkazuje v jiném iframu pod tím prvním. Vše se mi otevírá v obou iframech tak jak má, až na dvě stránky. Ty stránky jsem nedělal já. Je možný, aby to bylo nějak blokované z jejich strany, že se to nadá otevřít v iframe? Mám v hlavičkách příkaz base target. Stránku jsem uploadnul na server, tak

zde je odkaz (stránka je zatim bez grafiky): Odkaz

a zde obrázek, jak by to mělo fungovat (narychlo v malování): Obrázek

Na té mé stránce... klikněte na tlačítko Crixus - dále na obrázek postavičky -> stránka se otevře správně v iframe

Na té mé stránce... klikněte na tlačítko Crixus - dále na obrázek třeba knihy -> stránka se otevře místo stávající a to je špatně

Předem děkuji za odpověď a případně za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ok problém byl objeven, ale bohužel nevyřešen.

Cílové stránky, které se měly objevit v iframu měli v hlavičce příkaz, kterej blokoval jejich umístění v rámu...

kdyby to někoho zajímalo, tak to byl tento:

if (top != self) top.location.href = location.href;

a správně by měl vypadat takto:

if (top != self) top.location.replace(document.location)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu