infx Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Zdravím... Pokud chcete vytvořit sig, není problém, stačí říct. Ale nebude to jen tak zadarmo, chci za to 5-10 Gb na czshare.com -> Za 5 Gb - Avatar [150 x 150] Za 10 Gb - Signatura/podpis [max. 450 x 150] A tady je ukázka sigů, které už jsem udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 chtel bych avatar(tady na console forum), tak kdyztak aby to bylo uz ve spravnejch rozmerech... tematika: nejake bubliny, abstrakce,...(neco takoveho) barvy cervena, cerna a bila a aby tam byl nekde hezky zakomponovanej napis one-real pokud se mi bude libit, tak ti to na tom czshare poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 sice hezky vytvory ale 10 gb za to to chces moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 podpis na tema Crank - High voltage. Pokud to budes delat tak mi napis abych vedel :) (czshare neni problem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Měl bych také o něco zájem, pokud to bude podle mých představ tak klidně pošlu víc na czshare. icq-496586936 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Mněl bych zájem o 2 signatury a to s dr. housem a s googlem...... GB pošlu až bude hotové.... Byla by možnost,potom poslat psd soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 delas to jenom za ty priblbly gigabajty na cezetser.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Taky si objednám sig -> něco s Creative X-FI a Shifter960. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 udělej mi prosím sig z Call of Duty 4 a Call of Duty5...jméno K.R.E.K Děkuju...pokud se mi bude líbit, pošlu i nějaké ty points, gb na CZshare už nemam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Chtěl jsem se zeptat,jestli to budeš dělat,nebo ses na to vykašlal? :flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Chtěl jsem se zeptat,jestli to budeš dělat,nebo ses na to vykašlal? :flexion: Dělám na tom, ale mám toho teď víc, takže až to bude ozvu se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.