suchac.CZ Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Zdarec nevěděl by někdo o nějakém noteboku do 15000 KČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crixus Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Já mam tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61047 Za tu cenu je podle mě dobrý a můj druhý od HP - první jsem měl dva roky a bez problémů, pak jsem ho prodal a stále prej drží v pohodě ... tento už mám půl roku a zatim taky bez problémů. Pokud ti nedělá problém doinstalovat systém, protože ten tam není. Jen tak pro zajímavost: GTA4 - rozjel, ale na hodně osvětlených místech se to dost škubalo Assassin's creed - rozjel na střední detaily a dohrál (hra byla plynulá) UT 2004 - rozjel na max detaily plynule WoW - max detaily a plynulý Lineage 2 - max detaily a plynulý Mirror edge - střední detaly a plynulý NFS: undercover - nízký detaly a plynulý dál si nevzpomínám co ještě jsem hrál, ale jsem spokojen. Ale teď asi uvidíš komenty od lidí kterym se nelíbí procesor co je uvnitř (turion). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 já ho mám teda taky , přibližně stejnou dobu :) a až na to že se celkem zahřívá si ho nemůžu vynachválit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crixus Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 jj sorry, na to jsem zapomněl ... při hraní není problém přes 70°C na procesoru ale myslel jsem, že je to problém jen tohoto kusu, protože ho mají i tři kluci odemě ze třídy a až na jednoho se jim prej nehřeje. Takže 50:50 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac.CZ Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 O.K moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suchac.CZ
Zdarec nevěděl by někdo o nějakém noteboku do 15000 KČ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts