suchac.CZ Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 Zdarec nevěděl by někdo o nějakém noteboku do 15000 KČ
0 Crixus Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 Já mam tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61047 Za tu cenu je podle mě dobrý a můj druhý od HP - první jsem měl dva roky a bez problémů, pak jsem ho prodal a stále prej drží v pohodě ... tento už mám půl roku a zatim taky bez problémů. Pokud ti nedělá problém doinstalovat systém, protože ten tam není. Jen tak pro zajímavost: GTA4 - rozjel, ale na hodně osvětlených místech se to dost škubalo Assassin's creed - rozjel na střední detaily a dohrál (hra byla plynulá) UT 2004 - rozjel na max detaily plynule WoW - max detaily a plynulý Lineage 2 - max detaily a plynulý Mirror edge - střední detaly a plynulý NFS: undercover - nízký detaly a plynulý dál si nevzpomínám co ještě jsem hrál, ale jsem spokojen. Ale teď asi uvidíš komenty od lidí kterym se nelíbí procesor co je uvnitř (turion).
0 Kastan Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 já ho mám teda taky , přibližně stejnou dobu :) a až na to že se celkem zahřívá si ho nemůžu vynachválit ;)
0 Crixus Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 jj sorry, na to jsem zapomněl ... při hraní není problém přes 70°C na procesoru ale myslel jsem, že je to problém jen tohoto kusu, protože ho mají i tři kluci odemě ze třídy a až na jednoho se jim prej nehřeje. Takže 50:50 :)
Otázka
suchac.CZ
Zdarec nevěděl by někdo o nějakém noteboku do 15000 KČ
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts