Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Kdo chce udelam a nebude vadit nejaky ten prispevek v crd. Tvořím sigy bez určitých obrázků(např.: z her, filmů atd...) Proste nápisy a obráky vytvorene rucne. Tvorim ve photofilteru 9. Ukázka: Dále Tvořím i sigy z her, filmů atd.... Ukázka: Další: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 pěkný mohl bys mi udělat něco s tématikou naruta ? sry crdts nemam takti dam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Pls šlo by něco s tématen Gears of War 2 (Dom Santiago)? Pokud to bude pěkné odměna tě nemine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ták, smad se mi poved. Já vím, že to není zrovna super, ale....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ták zatím můj druhý nejlepší udělanej sig(za dnesek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ták zatím můj druhý nejlepší udělanej sig(za dnesek) :)to je hezké krásně tam do sele ladí ta dvojka a písmeno A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 :)to je hezké krásně tam do sele ladí ta dvojka a písmeno A dik, sem moc rad ze se ti to libi.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 fakt luxus,mohl bys udelat sig a avatara na tema devil may cry 4,xbox 360 nebo resident evil 5??THX samozrejmosti,bohuzel cr nemam tak kdyztak naky ty GB na czs nebo share-rapid:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ták zatím můj druhý nejlepší udělanej sig(za dnesek) Bomba....Dom jediná postava za kterou hraju v MP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 si fakt týpek tak bych poprosil něco s PS3 a Ohněm v sobě crd nemam takze ti mužu dát Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Další sig, který se mi snad povedl avatar brzy pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Další sig, který se mi snad povedl avatar brzy pridam. peknej fkt THX,jj avataři nespechaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ták, smad se mi poved.Já vím, že to není zrovna super, ale....... fakt moc dobrý dě ti to dost pěkně :) hrozně se mi líbí ten itachiho sharingan (oči jedný postavy z naruta) nad tim nadpisem naruto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Zkouška sigu, protoze jsem ospalej, tak uz mi to moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 je to pěkný ale máš tam chybu je to resistAnce a ne resistEnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 fakt moc dobrý dě ti to dost pěkně :) hrozně se mi líbí ten itachiho sharingan (oči jedný postavy z naruta) nad tim nadpisem naruto :) Naštěstí ten seriál znám a tak vim o cem rec a tak se mi to delalo dobre. Uplne nej je shipuuden a tak ho tam mas ze shipuudenu(naruta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Nejlepsi je gow 2 ten je fakt dost dobrej jinak ostatni jsou jen poskladany obrazky ale za gow respect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Pár jich je celkem pěkných, ale zbytečně se nesnaž to přeplácat moc barvama.. spíš ať to do sebe všechno hezky zapadne.. jako třeba takový ten přechod u Fallouta či Gears, to vypadá hezky. Naopak PS3 vypadá s prominutim fakt hnusně.. ale jestli začínáš, tak dobrý. Hodně štěstí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Zkouška sigu, protoze jsem ospalej, tak uz mi to moc nejde. no jo máš tam chyvu je to resistAnce nemohl bys pls opravyt za opraveni ti dam ještě jeden THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Pár jich je celkem pěkných, ale zbytečně se nesnaž to přeplácat moc barvama.. spíš ať to do sebe všechno hezky zapadne.. jako třeba takový ten přechod u Fallouta či Gears, to vypadá hezky. Naopak PS3 vypadá s prominutim fakt hnusně.. ale jestli začínáš, tak dobrý. Hodně štěstí ;) jo mas pravdu, jsem zacatecnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 kane 1998 : Jen tak z hecu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 zkus pls nějakou abstrakci(bubliny, ruzny utvary atd) ..mám podmínku jen aby byli barvy červená,bílá a černá a někde dobře zakompovanej nick One-Real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifo71 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Poprosil by som nieco s tematikou Ferrari a Raikkonena....Dam thanks a credits.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 muzes udelat siga na tematem Hp pavilion dv6670? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Poprosil by som nieco s tematikou Ferrari a Raikkonena....Dam thanks a credits.:) ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.