LuK4SO Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tento clan bude webu www.jakillzone.blog.cz http://jakillzone.blog.cz/0904/novy-clan-s-nazvem-jakillzone Hrajeme přes UMD,EU verzi hry:bash: Seznam hráčů 1)Skupina LuK4SO One-Real Cr4sH009 Cyrus Wendy Need4s Radu_dc špunt26 kdokoli může hrát s námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 mám UMD eu verzi..určitě bych si rád zahrál, takže mě kdyžtak kontaktuj po PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ja uz sice sem v klanu taky v nem zustanu udelej EU klan US tady je btw: je jedno jestli UMD EU verze nebo ISO EU verze vyjde to na stejnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 mně to NEVADÍ já mám UMD,EU a ISO,US neni to jedno:!: protože ten co má rychlejší pamnětovku tak má :arrow:rychlejší čtení z karty a proto začne dřív než ten co to má na umdéčku a oboum se zobrazí že se ten druhý odpojil mám to oskoušený:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ja uz v jednom klanu jsem a to my staci nechci byt ve dvou btw pripoj se k nasemu klanu takhle bude jeste min lidi kdyz se to rozprchne do 2 klanu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Přesně to sem tady chtěl rozjet taky...ale nakonec mi to nevyšlo , protože všichni chtěli US verzi :( jinak se hlásim do služby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Přesně to sem tady chtěl rozjet taky...ale nakonec mi to nevyšlo , protože všichni chtěli US verzi :( jinak se hlásim do služby :) tak ok si členem:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 čau hoši............ vemte mně do party:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jasný bereme tě ale(my hrajem přes umd eu verzy hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Chci se pridat, protoze mam eu umd verzi. kdyz tak mi poslete PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ok vítám tě u nás zpráva pro všechny 1) skupinaje hotová jestlyže se bodou hlásit další bude skupin více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radu_dc Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Cuzz hosi chci k vam do clanu dik peace&strong&lowe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Co musim udelat pro to abych se dostal do "klanu" ? EDIT spis me zajima jestli mate nejaky online srazy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.