brizap Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Zdravím..potřeboval bych prosim poradit...Kdyz hruju tuhle starou ale dobrou hru,tak se mi casto stava ze se mi pri nacitani sekne a musim psp restartovat a vzdycky kdyz to udelam tak v psp hlasite cvakne,ale funguje dal,jenom se bojim aby mi to nerozbilo psp..hru mam stazenou a mam psp slim 5.00 m33,myslite ze je to spatny download? dekuju vam za vase rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 dělalo mi to to samy ale jiny hry, stáhni to znovu z jinýho odkazu nebo zkus tu hru znovu nakopčit do psp jestli mas iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 dělalo mi to to samy ale jiny hry, stáhni to znovu z jinýho odkazu nebo zkus tu hru znovu nakopčit do psp jestli mas iso pekopirovani jsem uz zkousel tak to zkusím stahnout znovu.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 zksu si přehodit ISO driver ve vsh menu na M33/P9960 nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 s tímhle jsem problém nikdy neměl tak zkus stáhnout jinou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Speciálně u SSX mi to dělá také. Zkusil jsem stáhnout hru asi z pěti různých linků od pěti různých lidí... Nicméně to co píše Alien by mohlo pomoct. Vyzkoušim. Kdyžtak to holt budu muset sem tam resetnout :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 zksu si přehodit ISO driver ve vsh menu na M33/P9960 nebo tak nějak diky za radu a neni to nejak nebezpecny(brick) :D bojim se o sve PSP:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 ne brick se ti tim nevytvoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Je to CSO nebo ISO? Jestli CSO tak bych převedl na iso. A jestli by ani to nepomohlo,tak bych zkusil restart flash paměti(topic pro začátečníky) //edit,mně to jednou pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Je to CSO nebo ISO?Jestli CSO tak bych převedl na iso. A jestli by ani to nepomohlo,tak bych zkusil restart flash paměti(topic pro začátečníky) //edit,mně to jednou pomohlo jo mam to v ISO a vsiml sem si ze mi to dela i DRIVER76 :( ale jinak ostatni hry hraju nekolik hodin a v pohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 zksu si přehodit ISO driver ve vsh menu na M33/P9960 nebo tak nějak jo funguje to :) uz mi to nepada fakt diky :):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mam stejný problem, ale nemam flashlý psp. Dela mi to originalni FIFA 09. taky mi to nejak tak cvakne a vypne se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
youxiuren Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 The devil visited a lawyers office and made him an offer. I can arrange some things for you, the devil said. Ill increase your income five-fold. Your partners will love you; your clients will respect you; youll have four months of vacation each year and live to be a hundred. All I require in return is that your wifes soul, your childrens souls, and their childrens souls rot in hell for eternity.The lawyer thought for a moment. Whats the catch? he asked. Advice when most needed is least heeded.More Games,joke,SRO gold and famous. Click http://www.ygscn.net You will get more. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.