Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SSX on Tour problem ze sekanim

brizap

Recommended Posts

Zdravím..potřeboval bych prosim poradit...Kdyz hruju tuhle starou ale dobrou hru,tak se mi casto stava ze se mi pri nacitani sekne a musim psp restartovat a vzdycky kdyz to udelam tak v psp hlasite cvakne,ale funguje dal,jenom se bojim aby mi to nerozbilo psp..hru mam stazenou a mam psp slim 5.00 m33,myslite ze je to spatny download? dekuju vam za vase rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to CSO nebo ISO?

Jestli CSO tak bych převedl na iso.

A jestli by ani to nepomohlo,tak bych zkusil restart flash paměti(topic pro začátečníky)

//edit,mně to jednou pomohlo

jo mam to v ISO a vsiml sem si ze mi to dela i DRIVER76 :( ale jinak ostatni hry hraju nekolik hodin a v pohode :D

Odkaz ke komentáři

The devil visited a lawyers office and made him an offer. I can arrange some things for you, the devil said. Ill increase your income five-fold. Your partners will love you; your clients will respect you; youll have four months of vacation each year and live to be a hundred. All I require in return is that your wifes soul, your childrens souls, and their childrens souls rot in hell for eternity.The lawyer thought for a moment. Whats the catch? he asked. Advice when most needed is least heeded.More Games,joke,SRO gold and famous. Click http://www.ygscn.net You will get more.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu