Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím..potřeboval bych prosim poradit...Kdyz hruju tuhle starou ale dobrou hru,tak se mi casto stava ze se mi pri nacitani sekne a musim psp restartovat a vzdycky kdyz to udelam tak v psp hlasite cvakne,ale funguje dal,jenom se bojim aby mi to nerozbilo psp..hru mam stazenou a mam psp slim 5.00 m33,myslite ze je to spatny download? dekuju vam za vase rady

Odesláno

The devil visited a lawyers office and made him an offer. I can arrange some things for you, the devil said. Ill increase your income five-fold. Your partners will love you; your clients will respect you; youll have four months of vacation each year and live to be a hundred. All I require in return is that your wifes soul, your childrens souls, and their childrens souls rot in hell for eternity.The lawyer thought for a moment. Whats the catch? he asked. Advice when most needed is least heeded.More Games,joke,SRO gold and famous. Click http://www.ygscn.net You will get more.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu