adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Zdravím. Někomu jsem se sral do topicu, tak mě vyhnali sem :lol: ... Vytvořím sig/avatar na požádání ! Nic za to nechci, protože jsem začátečník, a můj výtvor se vám nemusí líbit ;) Každopádně thanks potěší ... Ukázka : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tak mě zkus pls udělat nějakej avatar. Třeba nějaký abstrakce a můj nick nebo něco takovýho, nechám to na tobě. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Hlavně že je celý ten obrázek z mirrors edge z google nebo neceho takoveho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tak mě zkus pls udělat nějakej avatar. Třeba nějaký abstrakce a můj nick nebo něco takovýho, nechám to na tobě. Díky Ok, zkusím. Sice jsem spíš na ty sigy, ale zkusím ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Hlavně že je celý ten obrázek z mirrors edge z google nebo neceho takoveho. :lol: Není ... ;) Ořezanej, ztmavenej, orámečkovanej, s odleskem objektivu ... !!! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Chtěl bych avatar a sig na téma google,odmněna tě nemine......... hlavně si tam nezapomen dát "použí google lamo" Vidíš,málem bych na to zapomněl. Ale ne,to můžeš vynechat xD PS:nikdy jsem nenapsal lamo,tak buď cituj přesně,nebo vůbec...... a píšu ti jen těm,kterým to pomůže,nebo jsou líní na to to přes ten google najít,zatím tu nikdo nehledal nic co by si v googlu za 10 minut nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Chtěl bych avatar a sig na téma google,odmněna tě nemine......... hlavně si tam nezapomen dát "použí google lamo" *****ikdyby si to tam nepsal , tak to z toho každej pochopí udělej mi pls sig na tema 50cent blood on the sand a na druhou polovinu GTA IV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 zkus taky něco udělat aby tam bylo PSP,Ipod touch a ostatní nechám na tobě. a kdyby jsi mohl udelat avatar i sig. když se mi to bude líbat dám i crdts a thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tak mě zkus pls udělat nějakej avatar. Třeba nějaký abstrakce a můj nick nebo něco takovýho, nechám to na tobě. Díky Tady to máš, nic moc to není, ale snaha byla :lol: : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tady to máš, nic moc to není, ale snaha byla :lol: : Tenhle se ti moc povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Jo jo je pěknej. Thanks tam máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 omlouvám se za OT, ale nevim kde se zeptat, proč má adiZ zase BAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Ahoj,chtěl bych prosím nějaký pěkný avatar s mým nickem.Nechám to na tobě.díky :) (kdyžtak prosím PM až to bude:) dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Pls avatar na téma RE5 (Sheva), Thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Ja bych te chtel poprosit jestli by jsi mi neudelal podpis neco na tema skate jako sport a do toho muj nick thx nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 sig nebo avatar..necham to na dobe..tema neco abstraktniho (bubliny, neco takovyho) ..a barvy cervena,cerna a bila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Taky bych chtěl avatar jakože s pocákanou barvou, nebo nevím jak to říct a tam prostě aby bylo MiChAaLeeQ..... Počkám si... a pro všechny, on má Ban...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Sry za OT, kdo má BAN?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 AdiZ má Ban mg :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 to asi hodně dostanem ... nemohl by nějaký mod napsat proč má banána ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts