xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat
0 Mígl Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Nemusíš mít vyplněnou kreditku a nic platit nebudeš. Jo? Ale myslim že mi to pak dál nepustilo!? Jde o to že si pak chci koupit shadow complex... Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 to PJanis: daval si na hotmailu UK adresu? vcera jsem tohle resil u kamose, delal to same co ty, vytvoril jsem mu email na yahoo.com, zadal jsem tam londynskou adresu vcetne postal code (ve schrance) a vse funguje Nedával, teďka hraji Batmana a ještě jsem to po piggyho radě nezkoušel, nicméně díky za radu, když to nepůjde zkusím tam nějakou zadat:) Citovat
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Jo? Ale myslim že mi to pak dál nepustilo!? Jde o to že si pak chci koupit shadow complex... Tak tam vyplň nějaký nesmysl. A shadow complex si můžeš koupit za MS pointy. Citovat
0 Mígl Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Tak tam vyplň nějaký nesmysl. A shadow complex si můžeš koupit za MS pointy. A jak ty Microsoft pinty seženu? S xbox live nemam vůbec zkušenosti,naveďte mě nebo poraďte někdo..budu fakt vděčnej Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 A jak ty Microsoft pinty seženu? S xbox live nemam vůbec zkušenosti,naveďte mě nebo poraďte někdo..budu fakt vděčnej Koupíš si od někoho kartičku, kde ty bodíky budou, pak zadáš kod a budeš je mít přičtené. Prodává je třeba Simto. Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Promiňte, že pořád spamuji a opakuji dotaz, ale vážně nikdo neví jak převést Gpointy a achi..? Mám offline účet a zaregistroval jsem se přez něj a přesto mám 2 učty kuwa :cry:. Pls poradte!! Jestli mi s tím někdo pomuže, nemine ho odměna!! Finanční! Citovat
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Mám takovej pocit, že to jde, jen když máš stejnej název offline profilu a Live profilu. Taky jsme s kámošem nepřišlik na to, jak to spojit. :( Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 No právě že to mám..a stejně mám dva profily tvle..je to divné.. Citovat
0 bezejmena Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Promiňte, že pořád spamuji a opakuji dotaz, ale vážně nikdo neví jak převést Gpointy a achi..? Mám offline účet a zaregistroval jsem se přez něj a přesto mám 2 učty kuwa :cry:. Pls poradte!! Jestli mi s tím někdo pomuže, nemine ho odměna!! Finanční! 2 účty nijak nepropojíš Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Už jsem to urobil..ale mám debilní přezdívku..musím si koupit pointy a změnit si jí. Díky všem... Citovat
0 SonyEk550i Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Odesláno Září 6, 2009 Mám menší problém.Mám body,ale nemůžu za ně kupovat věci z xbox-live bodů mám 4620,ale píše mi to Current Balance:0 tak jsem testnul připojení a píše: W:0000-000B X:0000-F001 Y:20A8-48E0 Z:0000-0000 pls help! Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Odesláno Září 6, 2009 Ohledně toho jsem nic nenašel, ale bude to asi chyba připojení. Zkus si přenastavit router..týká se to HDCP. Citovat
0 davidektrebicky Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Odesláno Září 8, 2009 Cau, na xboxu uz mi delsi dobu nefunguje net ani sit, a pise mi to ze neni pripojenej zadnej ethernet kabel, zkousel sem ruzny a furt nic... chybu to pise tudle: W:0000-0000 X:8000-0011 Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:FFFF-FFFF Nevite nekdo co s tim?? Prosim o naky rady! Citovat
0 Mígl Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Zdravim,jak je to tedy s tim banem mohu ho dostat když mam ještě starej FW a v mechanice mam opatchovanou hru např.wolfstain nebo arkham asylum? Nebo je to jedno a nesmim ji tam dávat jen když ještě nevyšla? Citovat
0 mekkoun Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Nazdar lidi potřebuji radu protože už vážně nevím co stím. Xbox mám asi rok live mi šlapal v pohodě ale asi po měsíci mě to začalo vždy tak po pětiminutách psát disconnectet from xbox live tak sem koupil router dlink dir 615 a bylo to v pohodě až do dnešních dnů kdy mě to zase vykopáva chvilku to běží a pak mě to zase kopne do ... ještě jsem kouk v xboxu na ip která je nastavená automaticky a ta se úplně změní když mě to vykopne. prosím o radu jestlivíte někdo co stím. jinak net mám přes wifi na střechu a kabelem do toho routeru. Citovat
0 Konviss Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Ahoj, prosim vas kdys se prihlasim na xbox live(nemam gold), a budu tam jen stahovat a kouikat na videa, da se nejak vystopovat ze mam flash, nebo to jde jen kdys bych mel gold a hral vypalovane hry? dekuji Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Konviss: No mužeš dostat ban ikdyž nebudeš ty hry hrát online..sice je to malá pravděpodobnost..ale Gold nic neřeší, ani silver.. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Září 16, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Ahoj, prosim vas kdys se prihlasim na xbox live(nemam gold), a budu tam jen stahovat a kouikat na videa, da se nejak vystopovat ze mam flash, nebo to jde jen kdys bych mel gold a hral vypalovane hry? dekuji Ban muzes dostat i za to ze ses nacerno pripojenej v CR , jako ostatne vsichni . Protoze CR neni oficialne podporovana zeme pro xboxlive :) Takze to neres a neboj se . Nazdar lidi potřebuji radu protože už vážně nevím co stím. Xbox mám asi rok live mi šlapal v pohodě ale asi po měsíci mě to začalo vždy tak po pětiminutách psát disconnectet from xbox live tak sem koupil router dlink dir 615 a bylo to v pohodě až do dnešních dnů kdy mě to zase vykopáva chvilku to běží a pak mě to zase kopne do ... ještě jsem kouk v xboxu na ip která je nastavená automaticky a ta se úplně změní když mě to vykopne. prosím o radu jestlivíte někdo co stím. jinak net mám přes wifi na střechu a kabelem do toho routeru. A jiste si kontaktoval providera kdyz jsi si zmenil macku PC co ? :) Vetsina poskytovatelu netu to ma blokovany na jediny pc , jedinou mac adresu . Ty jsi ji zmenil , protoze router ma jinou . Ted jsi da se rict napojeny nacerno na cizi IP . Takze mu brnkni a domluv se s nim , on ti rekne co a jak nebo ti to prijde nastavit. Citovat
0 Jaky Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 Mike55 si pisal ze si dokazal prepojit offline ucet kde mas acievementy a g s live uctom kde si nemal nic...pls poradis mi jak? Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 Mno, já klikl na muj profil na xku, dal sign to XBOX live, zadal jsem si tam maila a bylo to.. Citovat
0 lonewolf_x Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Ahojte, chci se zeptat, jestli stačí pro aktivaci Livka mít region na Anglány a mail na googlu, nebo musí být ten hotmail? Citovat
0 Mike55 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Stačí mít i na google..mužeš mít jakýkoliv, hlavně ne českej :) Citovat
0 pigi96 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2009 caw lidi nevim jestli to sem patri ale zeptam se kdyz se chci k nekomu pripojit treba na party nebo na hru tak mi to nejde nevite proc ani po odhlaseni a po opetovnem prihlaseni nebo po restaru konzole.... nekdy se pripojim ale to ma xbox lepsi dny mam flash 1.6 pokud to s tim nejak souvisi a xbox mam asi 2 mesice za rady :thanks: Citovat
0 piggy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2009 Asi nemáš povolenej NAT, tak proto se k nim nepřipojíš. Citovat
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.