xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat
0 adioflip Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2012 ahoj chci se zeptat, jak to je s těmi bany ? slyšel jsem, že už se bany nedávají... co je na tom pravdy a když dostanu ban, tak se mi zakáže jenom live, nebo mi to zasere i hardisk ? Citovat
0 toro Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2012 Nedostaneš se jen na live . S HDD se ti nic nestane - to už dávno neplatí . Citovat
0 Unown Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2012 takže teoreticky mohu klidně a v pohodě na live hrát nějaký gamesy v MP ? Citovat
0 Mikes Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Ahoj mam takovy mensi problem...sice to neni nic zavazneho ale nekdy me to trochu stve.Zalozil jsem si xbox live jeste pred tim nez to bylo u nas zavedene takze mam xbox live v anglictine jak mam udelat abych to mel v CZ zkousel jsem zmenu windows live id ale pak mi to napise nejakou blbost ze to nejde at to zkusim znova nevite v cem je problem diky :))) Citovat
0 CoastCZ Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj muzu se zeptat ? mam flashly xbox 360 kdybych se prihlasil do xbox live tak jak by to bylo s multiplayerem u her ?Mohl bych hrat warez nebo jak to funguje ? dekuji za odpoved Citovat
0 deyf1468623793 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2012 Je toho vic okolo flashe a xbox live,za 1 asi nejnovejsi flash,2 vsechny hry musi byt 100% vypaleny a odkontrolovany prez ABGX,3 multak hrat muzes,nektere hry ale uz maji online vstupenku,kterou ale muzes zakoupit za Ms body Citovat
0 Drtiovce Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, připojuji se xboxem 360 k internetu, nebo se o to pokouším, ale nejde mi to. Připojuji se přes wifi (ale zkoušel jsem to i přes kabel přes router) a vždy mám stejný výsledek: network connected, internet failed. Zkoušel jsem i manuálně nastavit DNS servery ale je to to samé (vyplňují se automaticky stejně jako u sítě na počítači). Nevíte čím to může být? Děkuji Citovat
0 romik Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 Jak ti má někdo poradit, když k tomu nenapíšeš žádné informace, nejsme jasnovidci. Jaké máš doma internetové připojení ? Citovat
0 Drtiovce Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 Právě že se v tom moc nevyznám. Mám vedený internet optickým kabelem, přes swich do routeru a router rozesílá wifi, to chytám xboxem. Mám to od tohoto pokytovatele http://www.knvnet.cz/internet/domacnosti/ a je to ten Internet Real Fiber 100/100. Citovat
0 romik Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 Máš manuální konfiguraci sítě, nebo DHCP ? Jaké máš zabezpečení sítě? WPA, WEP ? Máš vše nakonfigurováno správně? U kabelu to ani řešit nemusíš, pouze konfiguraci sítě. (manual - konfigurace se musí zadat / auto (dhcp) - automaticky přidělovaná adresa - přidělí síť.) Citovat
0 Drtiovce Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 nakonec se mi doma zastaví chlápek od poskytovatele. napíšu, co v tom bylo za problém. Děkuju Citovat
0 dajda Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2012 Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Koupili jsme na vánoce xbox. S dcerou jsem nějak zaktivovala účet. Součásti bálení bylo zlaté členství na měsíc zdarma. Chtěla jsem to vyzkoušet, když ale zadám kód, dostanu se na stranu, kde je požadováno vyplnění adresy atd. Bohužel na pevno nastavena země USA, nevím, jak to změnít, šla jsem i přes účet na Microsoftu, ale i když tam účet edituji, tak v xboxu zůstává stále to samé. Mám si vytvořit nový účet - mohou být na jedné konzole dva účty xbox live, nebo ten původní zrušit? Dále jsem měli jako součást balíku jednu hru zdarma. Nedokážu ale najít, kde je marketplace, kde by se měla dát stáhnout. Šla jsem pouze přes games - reedem code, kód jsem zadala, hru to našlo, ale když jsem ji dala stánout, tak mi to napsalo, že to není možné z této lokace. Prosím, poradíte, co mám dělat. Díky předem:-) Citovat
0 HonzaT Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Nejde mi internet.Nevím proč.. Nechal jsem si udělat RGH a od té doby nejde.Nastavení sítě se neměnilo, takže tam chyba není.Mohlo se to díky RGH nějak pokazit?Na wifi se dostanu, s PC se spojím, ale u netu to píše chybu s DNS.Zkoušel jsem i manuálně DNS nastavit, zkoušel jsem i tovární natsavení - nepomohlo.Ví někdo co s tím? Citovat
0 ladapecko Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj xbox -saci Tak Moje deticky se stali majiteli tyhle uzasny konzole koupil jsem jim to na jeziska i s kinectem, ale docela mame problem s pripojenim do live. Nekdy se nam konzole prostrednictvem wifi krasne pripoji ale pokud zapnu PC nebo notebook tak se nam odpoji.Zkousel jsem i napojeni na tvrdo prez kabel a dela nam to same pokud je vse vypnuto tak konzole na live bezi.Pripajime se prez router Asus RN-10.Cetl jsem tady nekolik prispevku ohledem daneho temata ,ze se musim pripojit na nejakou anglickou adresu ,ale konzole je nova ma v seznamu i ceskou lokalizaci tak nevim jestlije ta anglie spravna ale na ceskou lokalizaci se mi pripoji stahne se mi normalne demo ale kdyz neco jineho zapnu hned se to odpoji.Dale jsem cetl ze jse to taky nastaveni v routeru nejaky otevreni portu na live. Dostal jsem se i do routru ale kde presne to nastaveni je a co mam povolit a uprednostnit tak na to jsem slabouckej. zadaval jsem to do konzole i rucne podle navodu servery dns a dela mi to porad. Takze by jsme vas moc prosil kto by byl ochotnej si na mne najit cas treba o vikendu po skype nebo emailu ,ze by jsme to spolecne nastavily krok za krokem.Docela jsem z toho na nervy. Za Vami projevenou ochotu a rady Vam vsem moc dekuji s Pozdravem z Plzne Lada !!! Skype:ladapecko Email:L.Faber@seznam.cz mob.605 971 924 Moc Dekuji Citovat
0 Meec Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2013 Hoši už si nevím tady přečetl jsem toho moc a pořád mi nejde se připojit s internetem Xbox360 s wifi v pohodě ale potom internetem už ne. Používám router Huawei od o2 zkoušel jsem to i na Sousedovic wifi taky ten samí problém. Nat i UPnP enable. Nastaveno ručně i automaticky a nic tady jsou kody co mi to napíše jediný na co se chci přihlásit aby mi to stáhlo Obaly s JQE360.com ale bez netu se nehnu zkoušel jsem to i kabelelm a stejný výsledek mám tam čip a používám FD3: Kody: w:0000-0021 x:0000-f001 y:0000-0000 z:8015-1903 Citovat
0 med101 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2013 Čau ldi ipotřebuju pomoc mám xbox připojenej net ale ted mi delali rychlejší net a když ho hodim tak to furt vypadava připojim k LIvku a když dám hru tak se odpojí nwm co stim ale normal jsem v menu stahuju vše ok ale některé hry potřebují LIvko a tak píšu vám doufám že mi pomužete :D díky (Není to neco s IP adresou? mě napadlo nebo neco takového že u pc nesmí bejt tak jen se ptám) Zkusím to udelat jak píše Johnysko třeba to pude hele tak tam mi vyjedou info to tam mám nastavit ale ta ip se nastaví sama to mám normal změnit? Citovat
0 Dom1nik147 Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2013 Zdravím, koupil sem si 400 microsoft points ale po zadání kodu nefunguje.. Změna lokace v nastavení xboxu taky nepomohla. Nevíte co stím? Díky za všechny rady. Citovat
0 Dom1nik147 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 Už je to ok,udělal sem nový profil a je to ok Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 Hoši už si nevím tady přečetl jsem toho moc a pořád mi nejde se připojit s internetem Xbox360 s wifi v pohodě ale potom internetem už ne. Používám router Huawei od o2 zkoušel jsem to i na Sousedovic wifi taky ten samí problém.Nat i UPnP enable. Nastaveno ručně i automaticky a nic tady jsou kody co mi to napíše jediný na co se chci přihlásit aby mi to stáhlo Obaly s JQE360.com ale bez netu se nehnu zkoušel jsem to i kabelelm a stejný výsledek mám tam čip a používám FD3: Kody: w:0000-0021 x:0000-f001 y:0000-0000 z:8015-1903 Znamena to problem s dns , v nastaveni pripojeni si nastav manualne dns , mel by ses jej dozvedet z modemu a nebo snad i na tech. podpore O2 . Alternativne muzes vyuzit dns google , melo by to jit taky : 8.8.8.8 a nebo 8.8.4.4 Citovat
0 fallen1978 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Odesláno Září 9, 2013 Prosim o radu.Při jakekoliv aktivitě na xbox360(spuštěni hry,videa...) se mi automaticky vypne učet live,nevite kde by mohl byt problem?A ještě jeden dotaz,jak zjistim stav konta live pointu?Diky Citovat
0 Mr.Tuvok Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Odesláno Září 24, 2013 Už druhý den se nemůžu dostat na LIVE. Chvíli jsem sice byl připojený, ale pak mě to vykoplo a už to nejede. Restartoval jsem DSL modem/router, nastavil Google DNS, zkoušel měnit UPnP, NAT a furt nic. Našel jsem i způsob, jak provést trasování přímo na Xku, ale na konci to háže samé timeouty. Mám O2 internet. Má někdo podobný problém? Co s tím? Je to poskytovatelem? Háže mi to chybu 80151909 (párkrát i 8015190B). Citovat
0 xhanysx Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Odesláno Září 25, 2013 Dobrý den, mám taky problém. Normálně jsem měl xbox připojený na wifi, hrál sem hry po netu, party mi taky šla a najednou mi nejde připojit na live (červený kříž před live v testu), ale jeden den sem se ještě připojil, ale pak už zas vbc ne. Podle čišel chyba v nastavení netu, ale mám vše podle návodů..porty atd. Mám net od internethome. Nevíte někdo co stím? Citovat
0 mexican Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Odesláno Září 26, 2013 ...mám stejný problém.. už třetí den .. error 80151909 :-( Citovat
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.