Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Pokud má lcd(led) televize full hd rozlišení dá se použít i jako klasickej monitor k pc ? těch 1920 x 1080 je nativní rozlišení ? jde o to jestli televizi s full hd např. 22 palcovou připojím k pc dá se to použít např. k prohl. internetu psaní atd. a co instalace winů ta instalace probíhá při malém rozlišení mám pocit 800 x 600 podle toho by to na té televizi ani nešlo vidět:-)

zapojíš to přes DVI (přes VGA by to byl analog sinal a zbytečně se okradeš o možnost, která se ti u LCD nabízí) u DVI zachováš plnohodnotný digital v plném rozlišení... jinak ke tvé poznámce - při 800x600 by to bylo hodně veliké

• 0
Odesláno
Pokud má lcd(led) televize full hd rozlišení dá se použít i jako klasickej monitor k pc ? těch 1920 x 1080 je nativní rozlišení ? jde o to jestli televizi s full hd např. 22 palcovou připojím k pc dá se to použít např. k prohl. internetu psaní atd. a co instalace winů ta instalace probíhá při malém rozlišení mám pocit 800 x 600 podle toho by to na té televizi ani nešlo vidět:-)

Notas s HDMI vystupom na 42" LCD FullHD normalka v nativnom rozliseni.

• 0
Odesláno

Nevim no...hodne se to vsude resi. Pisou ze nejhorsi jsou na to LED TV. Problemem je, ze ja ten input lag nedokazu nikde vycist a kdyz jde clovek do obchodu, tak ti prodejci kolikrat taky neporadi spravne...prece jen chteji prodat a vic je nezajima...chci taky nejakou LEDku, zitra se na ne pojedu podivat, tak nechci vzit neco, co pak bude stat za pendrek.

• 0
Odesláno

LED LCD je těžce v pohodě a na herní konzole luxux...sám jsem tuto otázku nedávno řešil a nechtěl jsem šlápnout vedle takže jsem se všude ptal a docela jsem to nastudoval... :) nakonec jsem narazil na člověka, který se žíví v tomto oboru a ten mi vše ujasnil...pro herní konzoli jedině LCD (plazmu nee!) 100Hz (kvůli tv programům a filmům-pro konzole stačí 50HZ) a jedničkou ve značkách je prý SAMSUNG...dělají to prý nejdéle a potom co koupili Pioneer nemají konkurenci...já si to vzal k srdci a samsung LED LCD je opravdu luxux

• 0
Odesláno
Nazdar,

vlastním starší verzi xbox 360 bez hdmi výstupu. Chtěl bych vědět, jestli existuje nějaký kabel, kterým bych mohl propojit A/V výstup na xboxu a HDMI vstup na monitoru. Díky za odpověď.

To nema vyznam/opodstatnenie - z analogu na digitalny vstup. Z tvojho Xboxu bez HDMI mas moznost pripojenia vo vysokom rozliseni pomocou kabla: VGA, a Component.

• 0
Odesláno
Nazdar,

vlastním starší verzi xbox 360 bez hdmi výstupu. Chtěl bych vědět, jestli existuje nějaký kabel, kterým bych mohl propojit A/V výstup na xboxu a HDMI vstup na monitoru. Díky za odpověď.

přes několik redukcí by jsi to dokázal, ale A/V dá jen analog signál, takže tento kabel bude levnější varianta http://www.playcentrum.cz/vga-hd-av-cable-ms-xbox-360-306702.htm

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu