audiTTTTT Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Zdarec .......... pokud si vypálím fimeček a spustím to ve svém PS3 tak nehraje ale pokud to spustím u kámoše tak u něj to maká na 100%. Mám někde nějaký problém v nastavení ???? PS3 je New ______________ dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 připojit k Netu a aktivovat settings/system settings/ Enable WMA Playback Povolení přehrávání formátu WMA plus Enable ATRAC Povolení formátu ATRAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 audiTTTTT Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 připojit k Netu a aktivovat settings/system settings/ Enable WMA PlaybackPovolení přehrávání formátu WMA plus Enable ATRAC Povolení formátu ATRAC vše jsem provedl a nadále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Hoď sem jakej je to formát souborů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 audiTTTTT Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 klasika mt2S a je to na dvd9+ u něj to fachá bez problému když mu dám moje filmy tak mu hrajou,když já si pujčím od něj tak mně taky hrajou prostě jen ti moje hrajou všude jen né umně,naní někde něco vyplé ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Takže na kamarádově PS3 ti film jede na tvé NE. Máte stejný firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 audiTTTTT Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Takže na kamarádově PS3 ti film jede na tvé NE. Máte stejný firmware? jasná páka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
audiTTTTT
Zdarec ..........
pokud si vypálím fimeček a spustím to ve svém PS3 tak nehraje ale pokud to spustím u kámoše tak u něj to maká na 100%.
Mám někde nějaký problém v nastavení ????
PS3 je New ______________ dík za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.