perrek Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 čus, narazil jsem na tuhle super hru PROJECT TORQUE, jedná se o freeware MMORG závodní hru.Má to velikost okolo 1,5 gb, které si musíte stáhnout.Napadlo mě, že bychom mohli dělat závody a takové soukromé turnaje.Takže zájemci kteří tuto hru stáhnou, nainstalují, a bude se jim líbit, napište sem a něco vymyslíme ;) minimální požadavky: CPU: 2000 MHz paměť: 512mb video: DX8 compatible URL na stažení hry: upozorňuji, že se jedná o freeware, tudíž to není warez a vše je zdarma!! http://project-torque.aeriagames.com/ 1) na této stránce je nutno se bezplatně zaregistrovat 2) poté stačí nahoře v tom hlavním obrázku hry dát download now a stáhnout z některého z nabízených mirrorů. 3) hru nainstalovat a spustit. a tady nějaká videa z youtube, abyste vůbec viděli, do čeho jdete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 už tahám ... doufám že mi to bude zvládat pc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Až dostahuju z RS, tak to taky urcite stahnu ;), nekdy zahrajeme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Tak už stahuju, stahuju z nRPG serveru jede mi to přes 700kB/s btw jmenuju se tam wertycally Tak có kdy zahrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.