Intelgame Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Chci si stříknout NDS tak se si objednal šroubováky všechno v poho ale mám jeden problém jak vyndat tu horní obrazovku ??? Ta dolní de na poho ale ta horní mi nějak nejde vyndat ldi poradte jak :):bash: Fakt nikdo nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 refresh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sickboy666 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Třeba ti to pomůže http://gbatemp.net/index.php?showtopic=98240 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 díkys ale to je pro lite a na fat to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Intelgame
Chci si stříknout NDS tak se si objednal šroubováky všechno v poho ale mám jeden problém jak vyndat tu horní obrazovku ??? Ta dolní de na poho ale ta horní mi nějak nejde vyndat ldi poradte jak :):bash: Fakt nikdo nevíte ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.