*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 tak se mi dneska stalo ze do pracky hodim kalhoty a peru......ale neuvedomim si že nemam mobil...........je to asi hodina ale nevim co mam delatprosím vas o radu a ne o blbou poznamku............:roll: EDIT:jedna se o mobil NOKIA 5300 XPRES MUSIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 tak to skus dát do servisu i, když už asi mobil bude na vyhození!!.. a co to je dyštak za mobil??.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 rozeber , vysuš ale hlavně ho nezapínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 rozdělat, vyčistit, vyfénovat, aby to tam nezoxidovalo... to je všechno co s tim můžeš dělat ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 a nebude mi potom na houby kdyz ho nemam zapinat????§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 samozřejmě ho nemáš zapínat jen předtím než ho vysušíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jo uplne ho rozloz a nech ho susit,ja sem se taky koupal s mobilem a pak sem ho nechal schnout naky 2 dny a pak byl vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 když ho vyndáš, hlavně nazapínat! udělal bys kraťas! rozeber ho, vysuš, vyfénuj dej na topení já newim....každou součástku osuš....pak ho nech tak den v klidu a pokus se ho zapnout...když nepůjde dej ho do servisu.... EDIT: Jedou sem pařil na tom samém mobilu gamesu ve vaně a usnul sem...a v poho jede... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jo od segry nokia se vykoupala zapnutá taky 5300 XM a chvilku blbl displej problikával ale pak jel v poho a pozor na vlhkost pod displejem, nech to aspon přes noc vypnuté až se celý vysuší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Vykop hrobeček :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Mě raz mobil spadl do záchoda :D:D...Naštěstí v něm(záchodě) nic nebylo :D:D...tak jsem vytáhl, rozebral a fénoval :D ...A jel mi v pohodě další rok...pak mi odešel display :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 pokud v pračce tak máš nejlepší hned povyprání (ještě vlhký) dát do lihu ten na sebe naváže vodu potom ho nechat akorát vyschnout a měl by fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 no jo no když blbý tak blbý no.rozebrat-fénovat-sušit(a pak zhulit\:D)a když nepůjde tak jedíněěě servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 1george: pokud vysusis a nepujde tak s tim v servise stejne nic neudelaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 hehe.. vzhledem k chemickymu slozeni praciho prasku ti pomuze mozna tak motlitba, nebo vyhozeni do kose.. Velmi bych se divil, kdyby jsi ho vysusil /rozebrat do posledniho sroubku a vse ocistit lihem/ a potrech dnech ho zase slozil a fungoval.. jo pracka je svine a praci prasek jeste vetsi... a pokud si ho pral zapnutej tak ti sance na znovu rozchozeni rapidne klesa... Pokud ti nepujde vycisti ho do posledniho sroubku jak jsem psal a odnes do servisu a modli se... Vetsinou na vytopeny masiny prijdou i bez oxidace... drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.