oboda7 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 http://www.skolahostivar.cz/ Tak nevim jak začít.Hlasíte se,chodíte nebo chodili jste někdo na tuto školu?Popřípadně na jaký obor jdete/jste/byli?A na vaše názory na ní?Já se na tuto školu hlásim tak chci vědět,jestli tady někdo z fóra na ní taky de. Chci aby jsme se kdyžtak teď ještě seznamili atd. Můj profil: Jméno: Michal Bounla Město: Zruč nad Sázavou obor na který se hlásim: Informační technologie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 refresh!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 musis mit tzv prihlasku, tu bud snad dostanes v ty skole nebo stahnes na netu..... http://vzoryzdarma.blogspot.com/2009/02/prihlaska-ss-prihlaska-na-stredni-skolu_07.html ale nejsem si jistej ale potrebujes prihlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 musis mit tzv prihlasku, tu bud snad dostanes v ty skole nebo stahnes na netu.....http://vzoryzdarma.blogspot.com/2009/02/prihlaska-ss-prihlaska-na-stredni-skolu_07.html ale nejsem si jistej ale potrebujes prihlasku jj diky ale ja uz sem prijat:Dja se ptam kdo tam pude atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj diky ale ja uz sem prijat:Dja se ptam kdo tam pude atd. jo aha blbe sem to pochopil...njjn zrovna sem vstal :D jinak na tudhle skolu chodil muj kamos a ja copth v praze 9 elektrotechnik jeste jednou sorac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Já tam sice nepůjdu, ale bydlim 300m od tý školy. Já tam občas chodim kolem a musim ti říct, že je tam pochybná komunita. Takže se máš na co těšit... :-D btw. chodí tam i jeden můj kámoš, takže to neni zas tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Já tam sice nepůjdu, ale bydlim 300m od tý školy. Já tam občas chodim kolem a musim ti říct, že je tam pochybná komunita. Takže se máš na co těšit... :-Dbtw. chodí tam i jeden můj kámoš, takže to neni zas tak hrozný twe kdyz sem tam sel odevzdat zapisovy listek tak sem videl jen:hip hopaky,pankace atd.:D takze mam no:Ddoufam ze tam co nejdriv zapadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 muj 16 letej strejda tam chodi jmenuje se David Moucha kdyby nahodou ;) a pry je to bomba o cestine si pari Max payna atd ale jinak prvni rocnik je pry dost tezky a ze nevy jestli ho ted nevyhodi je v prvaku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 muj 16 letej strejda tam chodi jmenuje se David Moucha kdyby nahodou ;) a pry je to bomba o cestine si pari Max payna atd ale jinak prvni rocnik je pry dost tezky a ze nevy jestli ho ted nevyhodi je v prvaku ;)doufam ze to neni nakej namachrovanej bouchač:D no doufam ze tam vydrzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 no já sem se tam hlásil z kámošem nevzaly mě a jeho jo na IT ted pujde do druháku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 ja tam chci az za rok dokoncim zakladku snad me vemou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no já sem se tam hlásil z kámošem nevzaly mě a jeho jo na IT ted pujde do druhákufakt jo? a byli ste tam pro to prohlaseni?mozna sem vas videl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 fakt jo? a byli ste tam pro to prohlaseni?mozna sem vas videl:) Prohlášení nwm byly jsme tam na dni otevřených dveří minulej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Prohlášení nwm byly jsme tam na dni otevřených dveří minulej rokjo aha ttj,jam yslel ze ste se hlasili prave tenhle rok:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 ja sem se taky hlasil na tenhle obor a nemel sem dobrej prumer,od ty skoly bydlim prave ze kousek :( ale chodi tam kamos a rika ze bomba,ale tak von predtim chodil do placeny skoly a tam se toho ucil hafec moc,takze pro nej to je tedka easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ja sem se taky hlasil na tenhle obor a nemel sem dobrej prumer,od ty skoly bydlim prave ze kousek :( ale chodi tam kamos a rika ze bomba,ale tak von predtim chodil do placeny skoly a tam se toho ucil hafec moc,takze pro nej to je tedka easy :Djj ja nastesti mel,ale sem taky upe blbej:D doufam ze to tam bude v poho:)jak se menuje kamos? a jak dlouho tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 refresh!!!!!nikdo fakt nejde nebo neni na této škole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 refresh!!!!!a kdyžtak lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.