Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Weilova 4, Praha 10 - Hostivař

oboda7

Recommended Posts

Tak nevim jak začít.Hlasíte se,chodíte nebo chodili jste někdo na tuto školu?Popřípadně na jaký obor jdete/jste/byli?A na vaše názory na ní?Já se na tuto školu hlásim tak chci vědět,jestli tady někdo z fóra na ní taky de. Chci aby jsme se kdyžtak teď ještě seznamili atd.

Můj profil:

Jméno: Michal Bounla

Město: Zruč nad Sázavou

obor na který se hlásim: Informační technologie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musis mit tzv prihlasku, tu bud snad dostanes v ty skole nebo stahnes na netu.....

http://vzoryzdarma.blogspot.com/2009/02/prihlaska-ss-prihlaska-na-stredni-skolu_07.html

ale nejsem si jistej ale potrebujes prihlasku

jj diky ale ja uz sem prijat:Dja se ptam kdo tam pude atd.
Odkaz ke komentáři

Já tam sice nepůjdu, ale bydlim 300m od tý školy. Já tam občas chodim kolem a musim ti říct, že je tam pochybná komunita. Takže se máš na co těšit... :-D

btw. chodí tam i jeden můj kámoš, takže to neni zas tak hrozný

twe kdyz sem tam sel odevzdat zapisovy listek tak sem videl jen:hip hopaky,pankace atd.:D takze mam no:Ddoufam ze tam co nejdriv zapadnu
Odkaz ke komentáři

muj 16 letej strejda tam chodi jmenuje se David Moucha kdyby nahodou ;) a pry je to bomba o cestine si pari Max payna atd ale jinak prvni rocnik je pry dost tezky a ze nevy jestli ho ted nevyhodi je v prvaku ;)
doufam ze to neni nakej namachrovanej bouchač:D no doufam ze tam vydrzim
Odkaz ke komentáři

ja sem se taky hlasil na tenhle obor a nemel sem dobrej prumer,od ty skoly bydlim prave ze kousek :( ale chodi tam kamos a rika ze bomba,ale tak von predtim chodil do placeny skoly a tam se toho ucil hafec moc,takze pro nej to je tedka easy :D
jj ja nastesti mel,ale sem taky upe blbej:D doufam ze to tam bude v poho:)jak se menuje kamos? a jak dlouho tam je?
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu