xUltimate Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Takže....pařim COD4 a mam teprve čtvrtou prestigue... Snad každej by chtěl zlatej kříž, nebo aspoň tu řervenou hvězdu před ním..... Neznáte nějakej fígl, jak ho rychle dosáhnout? Pařim SaD co to dá, dělam challenge ale i tak, jde to dost pomalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Já sice nemám ani ten čtvrtý prestige a nejsem nějaká elita, ale nejrychlejší na zkušenosti mi přišlo jet Hardcore Headquarters pokaždý s jinou zbraní. Tak jsem za normálně povedený kolo dal i víc jak 1000 exp + challenge, což se mi na Search and Destroy moc nedařilo. Tam je sice hodně za kill, ale je to pomalý, mě se zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 LOCK PLS!!! Zlatý kříž už mám cca 2 měsíce! btw: nejrychlejší je jet Search and Destroy (HC) a (HC) Headquarters! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Takže....pařim COD4 a mam teprve čtvrtou prestigue...
Snad každej by chtěl zlatej kříž, nebo aspoň tu řervenou hvězdu před ním.....
Neznáte nějakej fígl, jak ho rychle dosáhnout?
Pařim SaD co to dá, dělam challenge ale i tak, jde to dost pomalu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.