norbert Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Chtěl jsem se zeptat jestli budu dostávat trofeje když jsem offline pul roku. Třeba na LBP furt dostávám. Jak to je s ostatními hrami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassi Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 ty hry musi obsahovat ty trofeje :) treba ja se na net ece na PS3 nepripojil ale trofeje uz nejake mam u nekterych her :) treba LoTR:Conquest a dalsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laserdance65 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 JJ, je to hra od hry (i když od 1.1. 2009 musí mít každá hra trofeje povinně). Například Bioshock nebo Fallout 3 je maj rovnou na disku, naproti tomu GTA IV potřebuje patch. Takže trofeje budeš dostávat dál, jen se ti nebude updatovat trophy level na eu.playstation.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 to znamená, že jak se připojím, tak trofeje budu mít? Tak to je fajn protože internet těch pulroku nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 důležité je, aby hra trofeje už měla (nepotřebuješ se přiojit online) nebo po připojení na ps3 a PSN si je updatuješ...tak trofeje máš :), nicméně je dost her na ps3, které trofeje prostě a jednoduše nemaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laserdance65 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Všechny hry s trofejemi najdeš zde: http://www.ps3trophies.org/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
norbert
Chtěl jsem se zeptat jestli budu dostávat trofeje když jsem offline pul roku. Třeba na LBP furt dostávám. Jak to je s ostatními hrami?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.