macekCZ Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 ...zdravim všechny stáhl sem asi 3 různý Single Layer verze týdle hry a ani jedna mi nefungovala poradi mi nekdo.mam wasabi rev.3 a firmware 4.0E (nově) nefungovala ani na 3.4E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 mel jsem stejny problem....fungovala mi az tato verze : http://console-forum.net/showthread.php?t=47237 -(postnul jsem ji po odzkouseni), ale linky uz nejsou ready.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Nemá někdo verzi, co funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Na ebay se to dá koupit za pár korun i s poštou. Lepší, než trávit hledáním hodiny a dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Mě ta verze co jsem stáhnul jela. Bohužel mě hra nebavila, ale sestřenici jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.