Zekeasakura Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Ok mam beta kluce na BF:H a rozhodol som sa zbytok dat zadarmo. Mam ich este asi 10 takze kto chce nech mi napise PM. Nejake credits mozete aj nemusite dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 nedal bys jeden pro kámoše ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Poslal by jsi mi prosím jeden do PM ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 poslal jsme ti pm plz odepis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Nepiste sem do topicu piste mi iba PM. Do topicu nepozeram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 je to ses hodnej dej mi jeden ocenin napr avatarem ci sigem pm me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 moc dik..lidi je to uplne spickova hra...doted sem u toho sedel...(neodesel bych kdybych nevstaval xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 KONEC. Uz nemam kluce. Uz mi plz nepiste PM :) Lock plz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts